Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmi bánatra van gyógyír?
Már 1 éve nem ittam semmit a sport miatt, akkor itt az ideje, hogy jól alácsapassak :((( de még ahhoz sincs kedvem, energiám...
Azt mondta hogy fontos vagyok neki, velem akar lenni, de mint legjobb barátnő. Ezek után hogy tudnék vele lenni? Hogy lehetne a legjobb barátnőm, mikor ő törte össze a szívem? Senki iránt nem éreztem még így... :'( és tessék már megint sírok... Pedig még rokon elvesztésénél se sírtam...
1. add ki magadból, beszélj róla
2. járj el haverokkal, ismerkedni bulizni stb mégha kedved nincs is akkoris! minél kevesebbet legyél egyedül, és minél kevesebbet agyalj az exeden
3. a napjaid legyenek tartalmasak, mindig csinállj valamit ami leköti a figyelmed, sose unatkozz<agyalj.
4. idővel enyhülni fog, addig pedig az első 3 pontal lehet enyhíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!