Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan a szerelemben, hogy csak a belső számít?
'persze azért a külső se legyen rossz'
így máris nem CSAK a belső a lényeg...
Most képzelj el egy undorító, büdös, rohadó fogú, aránytalan, debella visszataszító valakit. Bele tudnál szeretni?
Én is azt mondom, hogy nem a külső az elsődleges, soha nem az alapján szeretek bele valakibe, de azért egy minimális mértékben számít.
nincs olyan, hogy csak a belső számít. gondolj bele, a pároddal csókolózol, lefekszel. ezekhez kell vonzalom, szóval igenis fontos a külső is. bár szerintem sokkal csekélyebb mértékben, mint a belső. a "külső megfog, belső megtart" pedig idejemúlt dolod, hiszen egyre többen ismerik meg a párjukat az interneten (nem feltétlen társkeresőkre gondolok, hanem puszta véletlenképpen egy netes ismerősből több lesz), és ilyenkor legtöbbször nemigen tudod hogyan is néz ki a másik valójában, esetleg semmilyen szinten. és szerintem az ilyenek sokkalta jobbak, ha nem ér csalódás a másik kinézetét illetően, hiszen tényleg csak a belső számított.
na, a lényeg, hogy számít, de nem kell jóképűnek/szépnek lenni feltétlen, csak taszító ne legyél az adott ember számára. és onnantól kezdve a szerelem mindent elintéz, szerintem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!