Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért foglalkoztat a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért foglalkoztat a volt barátom szerelmi élete?

Figyelt kérdés

Már fél éve,hogy szakított velem a volt barátom.2 hónapot voltunk együtt.Egyben osztálytársak és legjobb barátom is volt.Eleinte nehéz volt,hogy mindennap látnom kellett,meg ő volt az első nagy szerelmem is,de már túl vagyok rajta teljesen.Adott rá okot bőven arra,hogy ne érezzek iránta többet szánalomnál..

Lassan 1 hónapja együtt vagyok az új barátommal,akit nagyon szeretek és érzem,hogy most ő nem fog átvágni,nem olyan..

De van egy kis bökkenő..Én a volt barátom gyakorikérdéses jelszavát tudom..És havonta 1x-2x belenézek a fiókjába,hogy milyen kérdéseket ír ki..(Tudom,nem szép dolog,de nem bírom ki..)

Lényeg a lényeg..2 hete megtudta,hogy van új barátom.. Erre ő rá pár napra kiírta,hogy adjanak neki tanácsokat,hogy hogyan tudna fb-on ismerkedni,mert már nagyon szeretethiánya van,meg igaz,hogy eddig nem akart új barátnőt,de úgy gondolja,hogy most már eljött az idő az ismerkedésre..

És ezen rágódom,hogy most vajon miattam írhatta ki ezt a kérdést,azaz amiatt akar most hirtelen valakit,mert nekem is lett?

Tudom,hogy hülyeség..De nektek mi a véleményetek? Titeket is érdekel szakítás után az exetek szerelmi élete?

2014. aug. 30. 23:07
 1/6 anonim ***** válasza:
Gondolom, mert az exed!
2014. aug. 30. 23:08
 2/6 anonim ***** válasza:
51%
Törném el a kezeidet, ha belenyúlkálnál a fiókomba. Ekkora amatőrt, mint ez a srác, a hülyéje direkt buktatja le magát, h agyalj rajta. Gondolod, h értelmes ember nem változtatna jelszót azonnal szakítás után? Direkt csinálja, h agyalj rajta. Te meg megteszed neki ezt a szívességet. Minek van akkor új barátod? Gerinctelenség vele szemben. Szakíts vele aztán nyávoghatsz az exed után. Te buta pitsa.
2014. aug. 30. 23:11
 3/6 anonim ***** válasza:
Az első szerelmet SOHA nem felejtjük el. Benned is ott van még egy kicsit és ott is lesz még higyj nekem;) de segíts magadon és próbálj a baratodra koncentrálni. Ahogy olvasom az illető valami rosszat tett. Ami neked iszonyat rosszul esett... és ha valakit szeretsz nem bántod meg. Gondolj bele neked hogy esett, akkor hogy eshetne a barátodnak... felejtsd el hogy belepsz az ő nevében, ami nem szép dolog... ott van a barátod. Csak vele foglalkozz!:)
2014. aug. 30. 23:43
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha még foglalkoztat, akkor mégsem tetted túl rajta magad, csak önámítás ez, legalább magadnak ne hazudj!

Ez viszont nagyon gerinctelen, aljas dolog, hogy ezt teszed, akkor legyen benned annyi, hogy szólsz neki, ha már így nem bírsz magaddal, változtassa meg a jelszavát!

Nagyon fiatalka lehetsz, van még mit tanulnod, mert ha nem, még nagyobb pofont is kaphatsz az élettől!

Nem sosem foglalkoztam vele, vége és ennyi, bár javarészt én szakítottam.

#3 Az hogy soha nem feleltjük, ez azért erős túlzás, megfakulnak az emlékek, vagy nagy részt felejtődnek.

36/N

2014. aug. 31. 00:39
 5/6 anonim ***** válasza:
24%
Minden utána lévőt hozzá hasonlítjuk... hiaba mondjuk hogy nem igy van... hazugsag;)
2014. aug. 31. 00:42
 6/6 anonim ***** válasza:
#5 Nem az a típus vagyok, aki hasonlítgat, mindig az aktuális barátomra koncentráltam, lehet hihetetlen, de nem mindenki olyan. Szerintem az már régen rossz, ha leragad valaki az előzőnél s nem tud tovább lépni, mert ez az aktuális kapcsolatot mérgezi meg. Felesleges agyaláshoz vezet és mindig a másik a hibás, holott ő nem tehet arról, ha a másikban csalódnod kellett.
2014. aug. 31. 00:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!