Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, szex közben élvezéskor szoktatok hangot?
Figyelt kérdés
A barátom olyankor csendben van, viszont eleinte mikor csak orál volt neki, akkor élvezéskor nyögött is. Nem tudom a szexet mennyire élvezi, mert az arca meg olyan komornak tűnik nekem.2014. aug. 30. 20:02
1/5 anonim válasza:
ez am annyira zavaró :D csak néz rád, full hangtalanul... :D inkább ziháljon, vagy nyögjön, az még izgató is :D
2/5 anonim válasza:
én annó sokszor csak azért adtam ki hangot hogy a barátnőm tudtára adjam h elmentem, meg hogy azt az érzetet keltsem benne, hogy jó volt. De nem igazán függ össze, mármint attól még hogy nem ad ki hangot lehet hogy jó neki.
4/5 63tqh válasza:
Ritkán, de szerintem a csajoknál is így megy. Maszti közben szoktál nyögdösni? Nem hiszem.
5/5 anonim válasza:
Igen, de maszti közben nem is izgulsz úgy fel, és lehet hogy magát az orgazmust a csikló dörzsölődése váltja ki, de szex közben a bennem pumpáló pénisz miatt nyögök amit én magamnak nem szoktam imitálni....úgyhogy azért az más szitu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!