Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hódítsak meg egy pasit kb 2 hónap alatt, ha lassan 1 éve nem megy?
Figyelt kérdés
1 éve kerültem egy munkahelyre, ahol a kiszemelt pasi már akkor ott dolgozott. 23 éves lehet kb, én 21 vagyok. Olyan sokat nem találkoztunk, de amikor láttuk egymást, mindig nézett, de megszólítani sohasem mert.. 1x volt olyan, hogy láttam a haverjával valahol, de nem a munkahelyen, hanem egy gyorsbüfénél, megláttak, később épp a metrót várom mikor hirtelen ott teremnek és elsétálnak előttem...1x volt céges buli, akkor is folyton engem nézett de nem jött oda...szerintem annyira sok csaj jön be neki vagy nemtudom, hogy nem akarná 1-el elkötelezni magát...pedig tudom, hogy bejövök neki és ő is nekem. Igaz én félénk vagyok és nem merek jeleket adni, a céges összejövetelnél is eljátszottam h milyen jól érzem magam a barátnőimmel,kollégáimmal, és lehet ezért nem mert odajönni. A baj az, hogy nekem még mindig bejön, és mostmár lassan 1 év után lépnem kellene..ha még nem késő..de erre kb 2 hónapom van, mert aztán elköltözök egy másik városba / kb 50km-re innen/ és nemtudom hogy hogy kéne meghódítani...2014. aug. 30. 14:50
1/3 anonim válasza:
Ha akarna, akkor egy év alatt már lépett volna... saját tapasztalat.
2/3 anonim válasza:
Vagy mivel teljesen közömbös voltál, úgy gondolta, hogy tök fölösleges beégnie előtted. Ez a te hibád ez esetben, mert még csak jelzést sem adtál neki.
Szerintem itt most már késő jeleket küldözgetni. Ha akarsz valamit, lépj felé konkrétan. Vagy felejtsd el.
3/3 anonim válasza:
Muszáj lesz odamenned hozzá valahogyan, ha tényleg érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!