Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha 16 éves fiúként nem járok bulizni?
Figyelt kérdés
Anyám azt mondja,hogy még várjak ezzel az "éjszakai élettel" csak ilyen szülinapi partikra szoktam járni.Meg amúgy sem szeretem a túl hangos zenét,táncolni meg végkép nem tudok.A haverjaim minden hétvégén hívnak,de ők mindig leisszák magukat.Én gyűlölöm az alkoholt,havonta egyszer-kétszer megiszok egy citromos sört.Nem vagyok olyan bulizós fajta.Barátnőm még nincs,de van 1-2 lánybarátom.2014. aug. 30. 14:04
1/4 anonim válasza:
Van egy bácsi, aki minden második itteni kérdésre tudja a választ, hallgasd csak: https://www.youtube.com/watch?v=1MLry6Cn_D4
2/4 anonim válasza:
19 éves létemre én se járok, írjak ki kérdést?
3/4 anonim válasza:
Most nem kéne menned várj vele 2-3 évet az a minimu kor amikor már bulizhatnak kor alatt semmi értelme és káros is. Szóval nem gáz
4/4 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz. Semmi értelme nem lenne, ha te nem éreznéd jól magad. És így megkíméled magad az alkoholista tini ribi lányoktól is. Én olyan vagyok mint te, csak lányban, illetve egyáltalán nem szeretem az alkoholt. 16 éves vagyok, a barátom hasonlóan gondolkozik, mint én. Nem kell a trendet követni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!