Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szép vagyok? Hány évesnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szép vagyok? Hány évesnek nézek ki? aggódnom kéne?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2014. aug. 30. 00:53
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%

Sosem értettem az ilyen kérdéseket...lerí a képeidről h tisztában vagy vele h jól nézel ki...csak itt kuncsorogsz a dícséretekért, magasztalásokért...Nagyon nem bírom az ilyet...

N24

2014. aug. 30. 10:54
 32/35 anonim ***** válasza:
100%

ha tényleg VÉLEMÉNYRE vagy kíváncsi arról, hogyan nézel ki, nem SZERKESZTETT, EFFEKTELT képet raksz ki, amin feltehetőleg teljesen máshogy nézel ki, mint valóságban. és lehet, erre sokan azt mondják, hogy szép vagy, de mindössze önbecsapás, amit csinálsz.

szerintem nem vagy szép, de ne aggódj, a csúnyától is messze állsz. viszont, hogy valóságban hogy nézhetsz ki, azt nem tudom...

2014. aug. 30. 14:32
 33/35 anonim ***** válasza:

10/8

Kb 17-nek nézel ki.

2014. aug. 30. 15:39
 34/35 anonim ***** válasza:
15 egész szép
2014. aug. 30. 17:00
 35/35 anonim ***** válasza:
18-22. ha nem találnál senkit hozzám jöhetsz. :) Én pl iskolásnak simán kiadhatnám magam. :)
2014. aug. 30. 19:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!