Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudnátok nekem olyan dalokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok nekem olyan dalokat mondani amik arról szólnak, hogy megbántátok azt, hogy valakit nagyon szerettetek?!

Figyelt kérdés
(konkrétan arra célzok, ami velem történt.., a barátom egyik napról a másikra kidobott , neten!!, eljátszotta nekem, hogy mennyire rossz ez neki is, most meg látom, hogy már megy is bulizni, pedig szegény teljesen maga alatt van... röhej)Szóval valami jó kis odamondós dal kellene.. :) Köszi a válaszokat!

2014. aug. 30. 00:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
2014. aug. 30. 00:48
 13/15 anonim ***** válasza:

# 10

Akkor bocsánat, hogy ezek szerint félreértettem a szándékodat abból a mondatból kiindulva, hogy

"Szóval valami jó kis odamondós dal kellene.. :)"

2014. aug. 30. 08:25
 14/15 anonim ***** válasza:
2014. aug. 30. 09:03
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a dalokat :) az elkövetők száma nagyon durván igaz..:) köszönöm
2014. aug. 30. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!