Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok (15-18) fordult már veletek elő olyan hogy a srác kedvéért megváltoztatok?
hat szerintem eleg jo hatassal volt rad a csavo :)
es szerintem jol csinalta mert legalabb egy rendes csaj lett beloled...
18/F
Nekünk annyi volt, hogy beszélgettünk párommal abban, hogy változzunk e valamiben amitől jobbak lehetnénk.. Neki annyi kérése volt felém Külsőleg, hogy hordjam kibontva a hajam és ne sminkeljem agyon magam mert ez így természetesebb..Belsőleg pedig, hogy ne sértődjek be hülyeségeken. És szokjak le a cigiről...azt nem könnyű de segít benne ...meg így legalább nem megy gajra a tüdőm.
Úgy ennyi...
Ezen kívűl minden hülye szokásomat elfogad :).
Megmondom neked,soha nem voltam ilyen "disco cica" féleség. Voltak kiszemeltjeim akikért próbáltam megváltozni. Átgondolva hülyeséget tettem,mert nem úgy kell az embert elfogadni,hogy úgymond álarc van rajta,hanem azért mert amilyen. :) Nem szabad elítélni senkit!
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!