Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol találhatnék ilyen fiút?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találhatnék ilyen fiút? Fiúk ti szeretitek?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretek bálokba járni estélyekre ahova nagyon szépen elegánsan ki kell öltözni de egy elegánsabb partyra is szívesen elmennék ahol szép koktélruhákat hordhatnék és szépen megcsinálhatom magam

Fiúk ti mennyire szerettek bálokba esélyekre járni?

2014. aug. 29. 21:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Van még ilyen lány? :] Az jó, mert én nem ilyen vagyok. :D:D
2014. aug. 29. 21:35
 12/18 anonim ***** válasza:
én szeretek, szeretnék... az a legjobb, tuti buli, az elegáns cuccokat is szeretem csak ne legyen papós
2014. aug. 29. 21:35
 13/18 A kérdező kommentje:

gratulálok a válaszolók felének... nem vagyok pénzéhes ringyó.. jó nagy prolik lehettek ha a kérdésemről ez jut az eszembe..

Az értelmes válaszokat pedig köszönöm :)

2014. aug. 29. 21:42
 14/18 anonim ***** válasza:
bálban ugyan nem jártam, de szeretem a kiöltözős helyeket, bár egyenlőre kevés alkalmam és lehetőségem van rá, de a későbbiekben mindenképpen szeretnék ilyen eseményekre járni. valamint színházba is járnék, de az talán már kevésbé formális.
2014. aug. 29. 21:48
 15/18 anonim ***** válasza:

Kezdj el tarsastancolni ott vannak ilyen bálok.

Onnan tudom hogy én is jarok és voltam par ilyenen :)

18/F

2014. aug. 29. 21:48
 16/18 1514131211 válasza:
A tejbegrízt szeretem. De egy bálban mit lehet szeretni??
2014. aug. 30. 23:48
 17/18 anonim ***** válasza:
akkor szeresd a tejbegrízt, mindenki más meg azt szeret amit akar..
2014. szept. 2. 21:48
 18/18 anonim ***** válasza:

Én szeretek ilyen összejövetelekre járni, ellenben én sem ismerek senkit (a korosztályomból), aki szintén szeretné ezeket. Imádok kiöltözni.

Talán azért, mert sajnos legfőképp csak ilyen körülmények között beszélhetek valóban potens emberekkel olyan témákról, amik szerintem valóban számítanak és érdekesek. A pénzhez nincs köze.

2014. szept. 2. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!