Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hány éves kortól 'lehet'...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány éves kortól 'lehet' valakinek borostája?

Figyelt kérdés
Nem tudom jól megfogalmazni,de arra lennék kíváncsi hogy hány éves kortól nem furcsa egy fiún/férfin? Nekem elég korán (15 évesen) kezdett nőni,azóta borotválom.Alapból szívesen lennék borostás de 16 évesen elég érdekes lenne :D.Szerintetek hány éves kortól elfogadott?

2014. aug. 29. 21:23
 1/1 anonim ***** válasza:
haver, nekem 7. óta borotválkoznom kell, gimibe már úgy jöttem, hogy borostás vagyok.. ha jól áll, akkor nem furcsa rajtad
2014. aug. 29. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!