Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Igaz az, hogy a lányok szereti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz az, hogy a lányok szeretik ha bunkók velük?

Figyelt kérdés
Igaz az, hogy a lányok szeretik ha bunkók velük? Esetleg kortól is függ és egyéntől? Vagy azt szeretik, ha kedvesek és udvariasak a fiúk? Mert olvastam könyvekben, láttam filmekben mindkettőre példát... meg általánosítást... Mert én összezavarodtam, hogy ha bunkó vagy, az a baj, ha meg kedves és udvarias akkor meg egy t*ketlen nyápic nyomorék....
2014. aug. 28. 23:33
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Egyik sem az igazi, de ha mar a ketto kozul kell valasztani, akkor inkabb legyel bunko mint kedves...
2014. aug. 28. 23:40
 12/21 anonim ***** válasza:

# 6..

Akkor a te férjed más nem leszek.. :C

2014. aug. 28. 23:42
 13/21 anonim ***** válasza:
20%

láttam már t*ketlen nyápic nyomorék bunkót... nem szép látvány

ember, senkivel sem érdemes bunkónak lenni csak azzal aki veled is az... ekkora egy idétlenséget, az már más dolog h nem kell egy nő minden szarságaira ugrani, papucsnak lenni meg nyálazni mint egy pincsi, csaj lennék az ilyeneket én is nyomorultnak nézném

a férfi az férfi, és ezt a nő is tudja... persze meg akar változtatni, de ennek ne dőlj be mert álca, tartsd a gerinced mert ha meghajlassz a csaj tovább megy, akár rajtad keresztül is

ha nem és akkor is tovább megy az az ő baja, de te legalább férfi maradtál

2014. aug. 28. 23:42
 14/21 anonim ***** válasza:

Nálam ez elég furcsa. Sokszor én sem értem magam.

Négy évig voltam egy olyan sráccal aki le se sz*rt. Nem is szeretett igazán, megcsalt, a lelkembe tiport. Állandóan másra vágytam, mindig arról álmodoztam hogy majd jön valaki és megment. Hát jött is. Nagyon nagy a szerelem, de úgy érzem hogy jobban szenvedek mint az előző kapcsolatomban.

Mintha a boldogság sokkal jobban fájna mint a szenvedés.

Talán azért mert már benne sem tudok megbízni. Az előző pasimról tudtam hogy egy bunkó és szeret csajozni, igazából nem is csodálkoztam mikor megtudtam hogy miket művelt.

A mostani srác viszont őszinte és kedves fiú. de ha benne is csalódnom kell abba belehalok. :(((

2014. aug. 28. 23:46
 15/21 anonim ***** válasza:
Nem nyerő nálam, ha valaki bunkó, de az se, ha papucs szinten kedves, udvarias, tenyérbemászó. Egy férfi legyen férfi, nem zavar, ha a humorának van éle, ha egyébként komoly dolgok esetén nem fölényeskedik minden áron.
2014. aug. 28. 23:48
 16/21 anonim ***** válasza:
ha túl kedves vagy akkor eláshatod magad, de ha túl bunkó akkor is! néha bunkózni kell a nőkkel, de nem az ismerkedés legelején mert akkor mész a levesbe. idővel viszont éreztetni kell velük, hogy ki az Úr a háznál.
2014. aug. 28. 23:54
 17/21 anonim ***** válasza:
Igaz. Bár függ az egyéntől is, de igazából pont nem érdekel. (A többit hozzágondolom.)
 18/21 anonim ***** válasza:
63%

# 14

Pont errol van szo, igy mukodnek a nok. Bunko volt megis 4 evig vele voltal es a rendes sraccal sem jobb. Igy mukodik ez, igy vagytok kodolva biologialiag. A bunko srac erosebb genjeit akarjatok tovabb orokiteni, nem a papucset, ennyi. Varom a 0%ra leszavazast, a "jajjdefajazigazsagminuszozzukle" egyedektol.

19/21 anonim ***** válasza:

Nekem fontos, hogy egyenrangú partnere legyek a páromnak, és legyen olyan dolog, amiért fel tudok rá nézni, tisztelni tudom, de ezzel nem él vissza, hanem valamilyen szinten ez is kölcsönös. Az se jó, ha ő akar fölényeskedni, és én vagyok elnyomva, meg az se jó, ha úgy érzem, hogy nem a párja, hanem a dadusa lennék kb.

(29 éves nő vagyok)

2014. aug. 28. 23:55
 20/21 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat és hogy ilyen sokan írtatok, látom azért itt sem egyeztek a vélemények, azzal én is egyetértek, hogy tartani kell magunkat, de azért mégis nehéz aranyközéputat találni... hát mindenesetre érdekes téma :)
2014. aug. 29. 00:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!