Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az, hogy a lányok szeretik ha bunkók velük?
# 6..
Akkor a te férjed más nem leszek.. :C
láttam már t*ketlen nyápic nyomorék bunkót... nem szép látvány
ember, senkivel sem érdemes bunkónak lenni csak azzal aki veled is az... ekkora egy idétlenséget, az már más dolog h nem kell egy nő minden szarságaira ugrani, papucsnak lenni meg nyálazni mint egy pincsi, csaj lennék az ilyeneket én is nyomorultnak nézném
a férfi az férfi, és ezt a nő is tudja... persze meg akar változtatni, de ennek ne dőlj be mert álca, tartsd a gerinced mert ha meghajlassz a csaj tovább megy, akár rajtad keresztül is
ha nem és akkor is tovább megy az az ő baja, de te legalább férfi maradtál
Nálam ez elég furcsa. Sokszor én sem értem magam.
Négy évig voltam egy olyan sráccal aki le se sz*rt. Nem is szeretett igazán, megcsalt, a lelkembe tiport. Állandóan másra vágytam, mindig arról álmodoztam hogy majd jön valaki és megment. Hát jött is. Nagyon nagy a szerelem, de úgy érzem hogy jobban szenvedek mint az előző kapcsolatomban.
Mintha a boldogság sokkal jobban fájna mint a szenvedés.
Talán azért mert már benne sem tudok megbízni. Az előző pasimról tudtam hogy egy bunkó és szeret csajozni, igazából nem is csodálkoztam mikor megtudtam hogy miket művelt.
A mostani srác viszont őszinte és kedves fiú. de ha benne is csalódnom kell abba belehalok. :(((
# 14
Pont errol van szo, igy mukodnek a nok. Bunko volt megis 4 evig vele voltal es a rendes sraccal sem jobb. Igy mukodik ez, igy vagytok kodolva biologialiag. A bunko srac erosebb genjeit akarjatok tovabb orokiteni, nem a papucset, ennyi. Varom a 0%ra leszavazast, a "jajjdefajazigazsagminuszozzukle" egyedektol.
Nekem fontos, hogy egyenrangú partnere legyek a páromnak, és legyen olyan dolog, amiért fel tudok rá nézni, tisztelni tudom, de ezzel nem él vissza, hanem valamilyen szinten ez is kölcsönös. Az se jó, ha ő akar fölényeskedni, és én vagyok elnyomva, meg az se jó, ha úgy érzem, hogy nem a párja, hanem a dadusa lennék kb.
(29 éves nő vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!