Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bevállaljam vagy ne?
Szeretnék katona lenni (apám katona volt, nagyon jól tudok lőni , jó az erőnlétem, és szeretném védeni az embereket) a párom viszont nagyon ellenzi. Azt mondja, h nőietlen, kifordul majd a személyiségem, és legfőképpen nem akar elveszíteni (szerinte aki katonának megy az önként jelentkezik a halálra). Számomra nem okoz gondot, h meghaljak, legalább akkor lenne vmi értelme az életemnek. A döntés előtt mégis hezitálok, mert ha katona leszek , akkor eldobom magamtól a biztosat (pasi, család, van egy egyetemi diplomám, amivel el tudnék helyezkedni stb.) a bizonytalanért (elküldhetnek háborúba, lelőhetnek stb.). Merjek katona lenni vagy ne?
köszi! kérlek ne csináljatok viccet a kérdésemből, mert én komolyan gondolom
22/L
köszönöm,
katasztrófa idején szoktam segíteni, de vannak olyan helyzetek, amikor nem engednek oda
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!