Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk/férfiak mennyire zavar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/férfiak mennyire zavar ha egy lánynak kicsik a mellei? Ez már zavaró? Csúnya?

Figyelt kérdés

ha ekkorák a lánynak a mellei és már nem fog nőni mert 19 éves elmúlt de melltartóban (push uposban nagyobbnak tűnik)

[link]

2014. aug. 28. 17:01
1 2
 11/14 anonim válasza:
Embere válogatja vannak férfiak akiknek ez a fontos van akinek más és van akit csak részben érdekel, szerintem a többségnek nem számít.
2014. aug. 28. 20:57
 12/14 anonim ***** válasza:
Sok pasinak a kis mellű Nők jönnek be.Abszolút ízlés kérdése.Vagy nem tulajdonítanak nagy jelentőséget neki.Emiatt ne aggódj szerintem!Én sem javaslom a push up melltartót első randinál.Valóban félrevezethető lehet.
2014. aug. 29. 00:13
 13/14 anonim ***** válasza:
Ha te vagy a képen akkor 100% nekem ez jön be nem az olyan mell amivel először leüt majd utána fel locsol vele!
2014. aug. 30. 14:33
 14/14 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem magától nem lesz ilyen egy mell! Tutira sanyargattad magad 14 éves korod körül(vagy azóta is) fogyókúrával, vagy ha nem is tudatosan is, de nem ettél... akkor amikor kifejlődhetett volna egy átlagos mell rajtad.

Bocs, de valamekkora melle azért legyen egy lánynak. Mégiscsak a nőiesség egyik szimbóluma.

2014. dec. 13. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!