Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk így járnátok velem vagy mennyire kizáró ok (velem született betegség miatt)?
Én lány vagyok, de irok véleményt, hátha segít:
1. Találsz egy nyálgépet, aki nem vágyik szexre.
2. Találsz olyant aki elfogadja hogy csak kivered neki/lecumizod/ciciszex esetleg művaginát használ, vagy legrosszabb esetben néha megcsal.
3. Találsz férfit aki szintén nem bir szexelni (pl mikropénisszel született)
4. Találsz egy análmániásat.
5. Áttérsz a lányokra.
miért lenne kamu úristen de rosszindulatúak vagytok -.- nézzetek utána a méh petefészek vagina fejlődési rendellenességei nem is olyan ritkák és létező betegség.. azért mert nem beszélnek róla a mindennapokban mert eléggé tabunak számít még létezik..
Kérdező nagyon sajnálom remélem meg fogod találni a párodat :)
Ez nekem nem kizáró ok. Az fontos hogy időben elmondd, mert akkor lelkileg a másik fél is fel tud készülni és fel tudja dolgozni.
Lehet más módon is örömet okozni egymásnak és az adoptáció sem ismeretlen fogalom.
Szerintem 12-es foglalta nagyon jól össze a szexuális oldalát a dolognak. Egészséges férfiember szex nélkül? Hááát. A hármas ponthoz még az impotens pasik is szóba jöhetnek. És talán még egy 6. pontként az aszexuláisak. Akik nem akarnak/ szeretnek/...
A másik kritikus pont a gyerektéma. Az is folyamatos konfliktusforrás lehet. Ha akartok majd gyereket, ott csak az örökbefogadás fog játszani, vagy a férfinak korábbi párjától született lurkói.
31f
1. vagyok:
Azért járna fájdalommal, mert én szeretek szexelni, és ha nem lehetne, akkor értelemszerűen nagyon hiányozna.
És ez nem olyan nem lehet, hogy "most nem lehet", vagy "még nem lehet", az olyan "soha többé nem szexelhetek senkivel, hacsak meg nem csallak, vagy nem hagylak el". Ez pedig erősen rányomna a bélyegét az egészre.
A szeretnélek, meg nem csalnálak, el nem hagynálak, de szenvednék rendesen. Aztán ez végül kiölne minden érzelmet, csak veszekednénk, majd így vagy úgy vége lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!