Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Így elfogadható? (KÉP)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így elfogadható? (KÉP)

Figyelt kérdés

[link]

Ha egy nő nagyon szép arcú, de olyan testalkatú, mint a képen a balszélső (sovány), az alkat kizáró ok lehet?

2014. aug. 28. 10:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Épp a bal szélső jön be nekem leginkább! A középső is oké. A jobb oldali nekem felejtős...
2014. aug. 28. 10:31
 12/16 anonim ***** válasza:

Ízlés kérdése hogy kinek milyen alkat jön be, de gyakran elvből nem "bátorítunk" egyes típusokat. Ha a bal szélső azt mondja, hogy kövér és fogyni szeretne, valószínűtlenebb, hogy összejön vele valaki, mintha azt mondaná, hogy elégedett magáva/fel szeretne szedni pár kilót. A jobb szélsőnél ugyanez, csak fogyással.

A képlet tehát, hogy testalkat+hozzáállás<=|1|

sovány=-1

átlagos=0

duci=1

hízni szeretne=1

elégedett magával=0

fogyni szeretne=-1

Ugyanis duci lányt hízásra, vékony lányt fogyásra bátorítani felelőtlenség, mivel az egészsége bánhatja hosszútávon. A természetes hízás-fogyás pedig szintén addig lényegtelen amíg nem kerül veszélybe az egészsége.

A képen szereplők pedig közel sem a végleteket jelentik; láttam már vékonyabb és testesebb lányt is aki jól nézett ki.

2014. aug. 28. 10:35
 13/16 anonim ***** válasza:

pontosítok, pardon:

|testalkat+hozzáállás|=<1

átlagos=0

duci=1

vékony=-1

elégedett magával=0

fogyni szeretne=1

hízni szeretne=-1

2014. aug. 28. 10:39
 14/16 anonim ***** válasza:
Ezt is elb*sztam... feladom. Remélem azért ahogy leírtam az érthetőbb és hasznosabb volt~
2014. aug. 28. 10:40
 15/16 anonim ***** válasza:
Mindhárom elfogadható. Szerintem egyik alkat sem kizáró ok, nekem legalábbis nem az.
2014. aug. 28. 10:41
 16/16 anonim ***** válasza:
A középsőnek tudja valaki a számát?
2014. aug. 28. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!