Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van ez? ( többi lent)
Van egy srác a volt osztályomba, aki szerintem nagyon helyes.
En nem vagyok az a tucatlany típus
Sajnos eléggé átvert, azt mondta, hogy tetszem neki ( ezt nehezen is hittem el) , de mire en is " úgy voltam vele" , hogy igenis lehet olyan srác akinek en tetszem, jol pofára ejtett :(
Itt egy kep ami teljesen igaz rám es erre az egész helyzetre: [link]
Es nem tudom elfelejteni, most szerintetek mit tegyek ( bár mar megírtam neki ,hogy menjen a francba, erre ő: oké cső
Megírjam neki, hogy mennyire megbántott es , hogy nagy szemetseg volt amit csinált vagy inkább ne?
Legyszi csak normális válaszokat
ne irjal ra ,meg megalaznad magadat
hagyjad a fenebe
A szerelmet kicsit másképp értelmezem, mint az a kép. De sejtem mire gondolsz, egyszer régen én is voltam így. Mármint nem vertek át, csak olyat szerettem, akit utáltam is. ( https://www.youtube.com/watch?v=d8ekz_CSBVg )
Amúgy szerintem hagyd. Bunkónak tűnik az elmondottak alapján. Egyáltalán ne foglalkozz vele. Nehéz lesz, de muszáj.
Semmit ne írj neki, felesleges!
Válaszában (oké cső) mindent elmondott.
Semmit nem érzett irántad, ilyen választ csak a teljesen érzéketlen emberek írnak, v. a végtelenül ostobák.
Vedd semmibe, ő is azt tette Veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!