Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert van ez? ( többi lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van ez? ( többi lent)

Figyelt kérdés

Van egy srác a volt osztályomba, aki szerintem nagyon helyes.

En nem vagyok az a tucatlany típus

Sajnos eléggé átvert, azt mondta, hogy tetszem neki ( ezt nehezen is hittem el) , de mire en is " úgy voltam vele" , hogy igenis lehet olyan srác akinek en tetszem, jol pofára ejtett :(

Itt egy kep ami teljesen igaz rám es erre az egész helyzetre: [link]

Es nem tudom elfelejteni, most szerintetek mit tegyek ( bár mar megírtam neki ,hogy menjen a francba, erre ő: oké cső

Megírjam neki, hogy mennyire megbántott es , hogy nagy szemetseg volt amit csinált vagy inkább ne?

Legyszi csak normális válaszokat

2014. aug. 28. 00:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Felejtsd el a francba, meg ezt a rém gagyi képet is! Nem ezt hívjuk szerelemnek.
2014. aug. 28. 00:36
 2/5 anonim ***** válasza:

ne irjal ra ,meg megalaznad magadat

hagyjad a fenebe

2014. aug. 28. 00:37
 3/5 anonim ***** válasza:

A szerelmet kicsit másképp értelmezem, mint az a kép. De sejtem mire gondolsz, egyszer régen én is voltam így. Mármint nem vertek át, csak olyat szerettem, akit utáltam is. ( https://www.youtube.com/watch?v=d8ekz_CSBVg )

Amúgy szerintem hagyd. Bunkónak tűnik az elmondottak alapján. Egyáltalán ne foglalkozz vele. Nehéz lesz, de muszáj.

2014. aug. 28. 00:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Az utálatra sosincs ok. Az csak az egód illúziója.
2014. aug. 28. 00:45
 5/5 anonim ***** válasza:

Semmit ne írj neki, felesleges!

Válaszában (oké cső) mindent elmondott.

Semmit nem érzett irántad, ilyen választ csak a teljesen érzéketlen emberek írnak, v. a végtelenül ostobák.

Vedd semmibe, ő is azt tette Veled.

2014. aug. 28. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!