Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap bulizni voltunk a csajokkal és a hely tulajával nagyon sokat szemeztem meg csipkelődtünk egymással. De most mi a következő lépés? Mit tegyek?
De nincs meg a száma:(
És idősebb mint én vagy de nem 20évvel.
Jah persze! Kizárólag a tulaj foglalkozik veled senki más. Hülye r*ngyó!
Ha nem lenne diszkója le se sz@rnád. Viszont ha más lenne ugyanebben a helyzetben, akkor meg őhozzá vonzódnál. Hányás!
Szia!
Menjetek oda többször bulizni, beszélgessetek, ismerjétek meg egymást. Ne nyomulj, mert ő is gondolhatja azt, hogy csak a diszkója miatt érdekled. Én sajnos valószínűbbnek tartom, hogy csak egy kis flörtnek vagy egy éjszakás kalandnak tekint, mivel ő a tulaj, úgy gondolhatja hogy a legtöbb csaj a lába előtt hever. Komolyabb kapcsolatra valószínűleg nem is számít a szórakozóhelyéről, mert ő is tarthat attól, jogosan, hogy a legtöbb lány csak a pénze miatt áll le vele. Azért sok sikert kívánok Neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!