Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnál ha egy 17 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnál ha egy 17 éves szép lány ezt mondaná (lent) hogy emiatt nem akar kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Megkérdik tőle,hogy miért nincs barátja, illetve miért nem is szeretne és ez a válasz: "Ha jobban belegondolok sokkal jobb igy ha nincs senki és nem is akarok senkit egy ideig...nem csak azért mert voltak akik átvertek hanem mert tudom,hogy a legtöbb 17-20éves fiúnak csak az számít hogy csajozzanak oda-vissza minél többet,igyanak cigizzenek cserélgessék a csajokat stb nekem meg nem hiányzik hogy miattuk fájjon a fejem mert én is egy voltam nekik a sok közül.Van olyan lány aki szintén úgy gondolkodik ahogy ők de én nem tudok és nem is vagyok olyan...összejönnék egy ilyennel s folyton azon agyaljak majd hogy mikor mit csinál vagy mikor un meg engem és hasonlóak..?s miattuk legyek rosszul...inkább kihagyom s csinálok amit akarok boldogan,rendezem az életem,próbálok majd tanulásra koncentrálni hogy megalapozzam az életem, sok szabadidőm marad amit a barátaimra, a családomra,hobbikra,kutyámra fordítok nem szerelmi bánatokra...."
2014. aug. 27. 22:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%
Azzal egyetértek, hogy jobb egyedül, boldogan problémamentesen mint az ilyen agytröszt fiúkkal kavarni. De ha jön egy normális fiú, annak esélyt kell adni.
2014. aug. 27. 23:09
 12/12 anonim válasza:
0%

Én értékelem az ilyen embereket!

És tényleg ilyenek a 17-20 év közötti fiúk.

Szerintem jól teszed!!!

2014. szept. 11. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!