Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mondanátok rólam véleményt?
Ne haragúdj he ezzel megbántalak , de nekem nem tetszel. Mégpedig azért , mert még csak 14 vagy , de úgy nézel ki mint egy 18 éves plázamacska,szét van effektelve az egész kép ->nem látszik belőle semmi,a testtartásod röhejes, a ruházat se az igazi
Egyébként egy szép,aranyos lány vagy -> 10/10
Nem biztos, hogy akarod hallani :-P
Egyébként meg néha nem szoktál szétesni? Csak a tartásod miatt gondolom, mintha bármelyik pillanatban 8 darabra akarnál zuhanni :-D És az a véleményem, hogy egy összbenyomásban sokat számít ez is; ez így túlzott flegmaságot sugároz, megjátszott lazaságot, ami nem őszinte és nem is szimpatikus. Bocs!
A külsődet meg nem értékelném, tekintve, hogy számomra gyerek vagy, így mint "nőre" nem tudok mit mondani rád.
Csinos vagy!
Egy jobb minőségű kép valóban jól jönne :)
Ezen a képen látszik az arcom, de ez sem a legjobb kép mert amikor készült elég szar leki állapotban voltam, és ki vannak sírva a szemeim.
arckép értékelés: (az én szememmel)
fekete-fehér effekt felesleges!!! nem mosolyogsz...smink nem kéne...szóval ez se tetszik...ja és még a háttér sem szép...
Mondanám, hogy hanyagold ezeket a beállásokat, de ma ez a menő, így csináld nyugodtan
Egyébként átlagos
10/8
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!