Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, titeket zavar ha a lánynak nagyon kicsi a melle?
Ha kövér vagy és a hájhurkák nagyobbak mint a melled, az nem túl esztétikus. Az sem, ha széles a csípőd, keskeny a derekad és úgy vagy deszka. Szóval az arányokon múlik szerintem. Azért valószínűtlen, hogy ha tetszel valakinek, csak azért lemond rólad, mert pici a cicid.
Ha küldesz képet, szívesen mondok véleményt az arányokról! :-)
"Ezek a kommentek :D Senkinek nem számít a mellméret, de azért a D kosaras Belláért csorog mindenki nyála nem az A kosaras Évikéért"
Ebből is látszik mennyire nem vagy tisztában, hogy hogyan gondolkodnak a férfiak.
Van akinek ez tényleg fontos, nekem pl nem és én sokkal sokkal jobban szeretem a kissebb/kicsi melleket. De mindettől függetlenül nekem is ugyanúgy megakad a szemem egy bögyös csajszi láttán, én is ugyanúgy megnézem mint a heteró férfiak 100%-a.
Így van huzalozva az agyunk. Abból, hogy mire meresztem a szemem, még nem jelenti azt, hogy a látványon kívül az is kell nekem.
#1 voltam
A 65B nem is kicsi..
Ezek kicsik [link]
Már az is zavar, ha nem nagy, csak mondjuk közepes. Legalább C kosaras legyen.
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!