Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a leghelyesebb? Össze vagyok zavarodva.
Van egy srác,akibe beleszerettem,néhány hónapig együtt voltunk..habár nem alkottunk egy párt,csak teljesen úgy tűnt,mert benne voltunk egymás napjaiban .
majd úgy alakult ,hogy kiléptünk egymás életéből...Mindketten bizonytalanok voltunk a másik érzéseiben és ebből több vita is volt.
Az 'elválás' nem személyesen történt..ami nagyon idegesítő számomra,mert ez olyan lezáratlan nekem a mai napig.Elég gyerekesen viselkedünk, ez a korunkból is adódhat , 18 évesek vagyunk,de egyikünk sem jól kezelte a dolgot. Az egész vége az lett ,hogy miután szakítottunk, írt nekem ,hogy nem tud elfelejteni, persze én akkor nagyon sértve éreztem magam ,mert csúnya dolgokat vágott a fejemhez előtte.... aztán napokra rá én írtam neki,hogy szeretem és nem tudom elfelejteni... de akkor meg ő nem akarta az egészet és szinte lekezelően lerázott . Én akkor azt hittem,hogy nem fogok tudni újra a régi lenni,nagyon összetörtem lelkileg ... Így ahogy teltek a hetek volt ,hogy élőben láttuk párszor egymást,de nem köszöntünk,nem beszéltünk. Majd rá kb egy hónapra írt nekem ,hogy hiányzok neki és legyünk barátok ... Én ekkorra már nagyon jó úton haladtam a felejtéssel ,mert azon voltam,hogy ne rágódjak a múlton és nem akartam hagyni ,hogy ez megtörjön. Ígyhát le is írtam neki a felháborodásom,hogy ezt hogyan képzelte,hogy felbukkan ,amikor tudja ,hogy fáj ez nekem..... Az egészből az lett,hogy leírtam neki,hogy még mindig érzek iránta valamit és emiatt inkább megszakítom vele a kapcsolatot neten,mert el kell hogy feledjem ..
Ez a beszélgetés volt az,amire azt hittem,hogy a legutolsó és hogy innentől kezdve nem bukkan fel . Ismét eltelt pár hét és büszke voltam magamra ,hogy már nem gondoltam rá annyit...elkezdtem új tevékenységeket csinálni,hogy lefoglaljam magam.
Minden szép és jó volt,míg ki nem derült,hogy pár hete az egyik barátnőmnek írt,hogy felőlem érdeklődjön. Hogy vagyok,mi van velem és leírta ,hogy nem tud elfelejteni....
Ezt nemrégen tudtam meg, és nagyon lesokkolt ... Barátnőm írta neki,hogy jobb ha nem zavar engem és így nem is írt.
Amióta megtudtam,hogy érdeklődött felőlem,én teljesen össze vagyok zavarodva. Megint ideges vagyok alapból,nem tudok enni és rossz a közérzetem...emlékszem hogy olyan nehezen szedtem össze magam.
És ami a legaggasztóbb,hogy ahogy indul a suli előfordulhat hogy a városban összefutunk és látjuk egymást..és félek ,hogy milyen hatással lesz rám,akit valaha annyira szerettem,de soha nem volt alkalmam mondani neki és most csak ismétlődik az egész ...az őrlődés magamban , és hogy ne gondoljak rá többet....
Hogyan lehetne lezárni ezt az egészet? Így külső szemmel mi tűnne a legjobbnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!