Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez természetes szex után?!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez természetes szex után?!

Figyelt kérdés
Miután a barátommal 2 óráig együtt voltunk utánna kimentem a wc be és láttam hogy valami fehér folyik a fenekemből! Most történt egy öt perce,nyugodtan visszafeküdhetünk még?! csak mert nagyon folyik és már a bugyim is átázott "zavar mind a kettőnket" 16 évesek vagyunk!
2014. aug. 25. 21:39
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
nem onnan folyt ki, csak úgy tűnt...
2014. aug. 25. 21:52
 12/22 anonim ***** válasza:
Szerintem nem ártana elmennek ügyeletre. (Nőgyógyászat) Fertőzésed is lehet.
2014. aug. 25. 21:54
 13/22 A kérdező kommentje:

nemtudom:(

majd reggel elmegyünk!Köszönjük a válaszokat,reméljük nincs baj!

2014. aug. 25. 21:57
 14/22 anonim ***** válasza:

biztos hogy a fenekedből folyik? mert orgazmus után, vagy akár csak simán szex után is, a hüvelyből folyhat fehér válladék. Na de a fenékből... :o

A beléd élvezést meg úgy értettük, hogy gumi nélkül, és akkor az folyik éppen ki.

2014. aug. 25. 21:59
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Ket gyerek felnott eletet akar elni, de nem tudnak semmit...

Ti is rul koran kezdtetek...

2014. aug. 25. 22:00
 16/22 anonim ***** válasza:
sztem befolyt oda miközben csináltátok s ahogy felálltál az kijött...más mi lehetne fehér ott ha csak nem oda spriccelt a barátod?
2014. aug. 25. 22:00
 17/22 A kérdező kommentje:

Mint már említettem gumi volt..anélkül nem is csinálnánk!

Sokszor voltunk már együtt..de ilyen még soha nem történt..aggódunk...

2014. aug. 25. 22:05
 18/22 anonim ***** válasza:
Szerintem tuti nem a fenekedből folyt ki csak úgy tünt. A puncidból jött a fehér váladék, ami viszont teljesen nomrális...
2014. aug. 25. 22:20
 19/22 anonim ***** válasza:

Na várjál teee... Most mi van? Szex után az ánuszodból folyt ki valami? És ott "nem csináltatok semmit"?

Akkor mi köze a szexhez?

2014. aug. 25. 22:25
 20/22 anonim ***** válasza:
Na és mennyi folyt ki? Mennyire volt fehér?
2014. aug. 25. 22:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!