Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/20 anonim válasza:
:O B**szki!!! Jön a tél, cseréltesd le azt a kicsi radiátort de qrvagyorsan!
12/20 anonim válasza:
Nekem nem igazán jön be. Nem külső alapján alkotok véleményt az emberekről, de nekem ez kicsit sok.
13/20 A kérdező kommentje:
nem értem az ilyen embereket..engem neveztek szánalmasnak de ti vagytok azok!! 10 válaszból 9 olyan fiú aki aki mást szeret csesztetni..ti se vagytok ám különbek nálam! sőt szerintem ez mind csak az irigység :) de sebaj fel a fejjel fiúk :D én szeretek eddzeni a kép csak azért van fent hogy mit gondolnak a CSAJOK (nem a vékony irigy fiúk) elég e lessz vagy még eddzek..
2014. aug. 25. 16:20
14/20 anonim válasza:
Irigyek rád. XD Te százas vagy? Azt várod h lányok megdicsérjenek mert nulla az önbizalmad. Am meg rohadt hülyén néz ki a kezed a testedhez képest. Hasad az nulla. Szal nem tom ki irigykedne rád. XD
15/20 anonim válasza:
Nekem teccik ez már szép bicepsz:) Inkább hasra kéne edzened többet.
16/L
16/20 anonim válasza:
hát... akinek teccik ( utalok az előbbi 16 éves lányra ) annál van esélyed, értelmes lányoknál inkább ne próbálkozz, ott nem ez a mérvadó, egyébként ha már mindened a külső akkor [link]
látod.. nem két gombóc van a kezén
17/20 A kérdező kommentje:
kockáim is vannak mégmielőtt valaki megszólal..csak itt fénynek háttal állok és nem feszitem.. íme: kepfeltoltes.hu/view/140624/2014-06-24_17.45.39_www.kepfeltoltes.hu_.jpg ja és 17 vagyok nem 40
2014. aug. 25. 18:05
18/20 anonim válasza:
Ha valakinek jók a kockái akk nem kekk hozzá feszíteni. :)
19/20 anonim válasza:
Ha valakinek jók a kockái akk nem kell hozzá feszíteni. :)
20/20 A kérdező kommentje:
akkor gondolom itt mindenkinek van rajtam kívül :(
2014. aug. 25. 18:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!