Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha fiús lány vagyok es meg otaku is?
Tornacipőt hordok, farmereket/szoknyákat nem/, a hajam nem rövid de fel szoktam kötni, belebújós pulcsikat hordok, mintas polokat(amiket néha a 'fiú osztályról' veszek, a pólókat mindig onnan szerzem)
Az otaku az a kocka Japán megfelelője, vagyis nem teljesen mert az az otaku aki túlzottan szereti a mangákat, animéket de e mellett kimondottan szeret gépezni és tv-t nézni. 14L
Mit nem adtam volna egy ilyen lányért, ha még helyes is, és vékony fiús alkatú nyolcadikban.
Én is olvastam képregényt, bár én meg közlekedés és urbanisztika mániás vagyok voltam erősen. - azok a lányok akik nem mániásan fiúsan szeretnek valamit nem tolerálják ezt, így mind a ketten adunk időt a másiknak és tanulunk a másik olvasmányaikból valamit a kultúrákról.
Bírom, hogy mindig az előnyös tulajdonságoknál kérdezik meg, hogy baj-e. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!