Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Baj ha fiús lány vagyok es...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj ha fiús lány vagyok es meg otaku is?

Figyelt kérdés

Tornacipőt hordok, farmereket/szoknyákat nem/, a hajam nem rövid de fel szoktam kötni, belebújós pulcsikat hordok, mintas polokat(amiket néha a 'fiú osztályról' veszek, a pólókat mindig onnan szerzem)

Az otaku az a kocka Japán megfelelője, vagyis nem teljesen mert az az otaku aki túlzottan szereti a mangákat, animéket de e mellett kimondottan szeret gépezni és tv-t nézni. 14L

2014. aug. 25. 02:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Mit nem adtam volna egy ilyen lányért, ha még helyes is, és vékony fiús alkatú nyolcadikban.

Én is olvastam képregényt, bár én meg közlekedés és urbanisztika mániás vagyok voltam erősen. - azok a lányok akik nem mániásan fiúsan szeretnek valamit nem tolerálják ezt, így mind a ketten adunk időt a másiknak és tanulunk a másik olvasmányaikból valamit a kultúrákról.

Bírom, hogy mindig az előnyös tulajdonságoknál kérdezik meg, hogy baj-e. ;)

2014. aug. 25. 09:06
 12/13 anonim ***** válasza:
képet!
2014. aug. 25. 10:07
 13/13 anonim válasza:
Semmi gond nincs ezzel ez Japánban kb minden lánnyal így van bár nem mindegyikre igaz a fiús öltözködés :) Én már 11 éves korom óta nem otaku vagyok,mert az otaku amúgy sértő olyan, mint ha fehér ember mondaná a feketének hogy ni*ger most vagyok 16 és azóta animét nézek jól tanulok online is játszom eleget és kondizni is járok szóval ha minden idődet beosztod jól semmi baj nincs vele! Még,hogy gáz PFH...
2014. nov. 2. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!