Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan aki hisz az igaz szerelemben, lelkitársban meg ilyesmikben?
Akkor jöjjön egy öreg, tapasztnyalt!
20 éve tart a kapcsolatunk, ebből 17 év házasság van mögöttünk. Pillanatok alatt történt minden, már a második randin megbeszéltük, hogy össze fogunk házasodni, csak valami dolog közbejött és várnunk kellett. Egyértelmű volt az egész, csak úgy szeltük a hullámokat. Egyformán gondolkodtunk, kiismertük egymást, igazodtunk, ahol kellett. Veszekedtünk is néha, aztán mindig békeszex lett a vége. 8 év gyakorlás után belefogtunk az éles gyermeknemzésbe és azóta 3 is született. Most 11 és 8 évesek a lányok és 6 éves a fiú. Könyv szerint csináltuk az első kettőt és elsőre bejött úgy, ahogy szerettük volna.
Sok minden történt az évek alatt, költözés, haláleset, kényszerűségből történő újabb költözés, hosszú kórházi beavatkozások, rokkant nyugdíj, régi és új autó vétel és eladás ... de mindegyikből igyekeztünk kilábalni.
A gyerekek nagyon erős hálót vontak körénk. Ha bármilyen probléma is akadt köztünk, az ő kedvükért, az ő megélhetésükért küzdöttünk és küzdünk ma is.
Hűségesek vagyunk egymáshoz, pedig ebben a pillanatban megtehetnénk, hogy megcsaljuk egymást. Én külföldön dolgozom, ő otthon van a gyerekekkel. Egyikünk sem tudná, ha megtennénk. Ennek ellenére nem. Én nem hiszem, hogy tudnék más valakihez alkalmazkodni. Érzékeny lélek vagyok, nekem szerelem kell a szexhez. Ő pedig nem visz pasit a kislányok közelébe, mert tudja, hogy a pasik milyenek: arra várnának, mikor lesznek nagyobbak a lányok, hogy őket is elkaphassa. Így esze ágában sincs ismerkedni és bepasizni. És ahol vagyunk, nincs is kivel.
Hiszünk a szerelmünkben. Hiába vagyunk távol, tökéletesen megbízunk egymásban. Minden nap beszélek velük, néha órákat is. Így, ha nem dolgozom, akkor is velük vagyok. Ajándékokat, ruhákat küldök haza, mert a gyerekek kinövik gyorsan. Filmeket töltök le nekik az otthoni számítógépem távoli elérésével, hogy nekik még jobb legyen, ne maradjanak le a dolgokról.
Ennyi időt és gondolatot nehéz röviden leírnom. Így sikerült.
44F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!