Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tizennyolc év felett csak a rossz emberek maradnak egyedülállóak?
Figyelt kérdés
2014. aug. 24. 12:37
1/12 anonim válasza:
ez mekkora marhaság, én pl. nagyon rendes vagyok, mindenki tudja aki ismer, de mégis egyedül vagyok, és nem érdekel, itt a gyk-n udvarolok az összes lánynak aki fent van, és ennyi :)
4/12 Noblesse Oblige válasza:
Nem. Nincs összefüggés ebben. Vannak olyan emberek akik nem érdemelnének párkapcsolatot még is a sokadikon is túl vannak már 18 alatt. És vannak olyanok akik nagyon tudnának értékelni egy társat mégsem jön össze, pedig se külső se belső tényezőben nincs hátrányban.
Ez leginkább időzítés és szerencse és mentalitás kérdése.
Bonyolult összjáték ahol, még a jó lapjárás sem garancia arra, hogy megnyered a kört.
5/12 anonim válasza:
Miért, mit vártál? Bunkó, szar emberként felveheted a versenyt a kedves, rendes srácokkal? Milyen világban élsz te?
</irony>
7/12 anonim válasza:
En 18F vagyok... es most megtudtam hogy rossz vagyok. :'( ezért megyek és felkotom magam..
9/12 anonim válasza:
húú micsoda rosszaságok vagyunk ;DD
10/12 anonim válasza:
Épp hogy a rossz emberek sokkal könnyebben találnak nőt, mint a jók! Kérdező, te nagyon el vagy tájolva! Fogadjunk, hogy lány vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!