Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Számít a mellméret? (többi lenn. )
19 éves lány vagyok. Szép arcú,karcsú derekú,normális testalkatú. Viszont a melleim nagyon kicsik,75/AA-sok. Ez sokszor zavar,ezért push up melltartót hordok.
Nektek számít a mellméret? Hordjam továbbra is a push upot?
Nem szempont. Ha tetszik egy lány, akkor mindenestől tetszik.
A push up meg becsapás.
Olyan ez mint a péniszméret.
Az átlagos mindig jó, az átlagtól nagyobb lehet jobb, lehet rosszabb is, de egy bizonyos szint alatt már ciki.
Szerintem ne hordj push upot. Engem speciel nem zavar, ha egy lánynak kicsi melle van, az is tud nagyon szép és vonzó lenni, sokszor egy pici feszes alma jobb, mint egy nagy lógós dinnye!
A push uppal csak azt éred el, hogy ha lekerül csalódni fog az is akinek az a "hamis" mellméret jött be, és az is, akit egyáltalán nem érdekelt a dolog!
Úgyis az összképet nézzük, a kis mell nem oszt nem szoroz ha minden más rendben van. De mint mondtam, engem nem izgat a mellméret (a feszes fenék és comb annál jobban), ettől függetlenül biztosan van olyan, aki a melleket helyezi előtérbe, és neki nagyon számít. Nem vagyunk egyformák.
ha elfogadod magad és szép őszinte mosolyod van megfelelő belsővel akkor nem zavarna...de ha emiatt féltékeny lennél vagy önbizalom hiányos az már igen :)
nekem nem a mell a fontos hanem ami mögötte van szív :P
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!