Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelent az, ha egy férfira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent az, ha egy férfira azt mondják hogy "Páva"? 26/L

Figyelt kérdés
2014. aug. 23. 14:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Díszbu..zi
2014. aug. 23. 14:23
 12/20 anonim ***** válasza:
..."Páva qrva 30 kiló"... :-) idézve kötél remix ;-)
2014. aug. 23. 14:26
 13/20 anonim ***** válasza:
Busta f**zfej, köcsög RTM, te is értelmiségi lehetsz. Eszed a g*cit mi? :)
2014. aug. 23. 14:27
 14/20 anonim ***** válasza:
2014. aug. 23. 14:29
 15/20 anonim ***** válasza:
Kedves #13. Ha apád inkább a csalánba verte volna vagy anyád inkább lenyelt volna akkor nem lenne aki ilyen alpári módon rontja a levegőt. Biztos te is egy szép nagy páva vagy hogy így fel vagy háborodva. De várjunk csak:te tudod melyik zenéről van szó. .. Akkor miről is beszélünk? Homár :-)
2014. aug. 23. 14:39
 16/20 anonim ***** válasza:
Igen, mert sajnos az az idióta barom, olyanokat is beszív akiket egykor imádtam. :) Nem Busta miatt hallgattam meg. Az modoroddal meg tökéletesen igazolod, hogy milyen hatással is van az emberekre ez a csoda"zene".
2014. aug. 23. 14:43
 17/20 anonim ***** válasza:
2014. aug. 23. 14:47
 18/20 anonim ***** válasza:
Utálom ezeket a pávákat, de ez a Busta is egy suttyó, és nem férfiasabb a páváknál.
2014. aug. 23. 14:52
 19/20 anonim ***** válasza:
Ha jól tudom, különböző plázanevek kezdőbetűiből összetett mozaikszó ez végül is (helyesen: páwa), ami arra utal, hogy különösen nagy hangsúlyt fektetnek ezek a fiúk a külső megjelenésre és a plázák butikjai által kínált tömegtermékek bűvkörében élik az életüket, és ahogy maga a páva a díszes tollaival, úgy ők is szeretnek a harsány megjelenésükkel, ruházatukkal, különös hajviseletükkel feltűnősködni, magunkra vonni a figyelmet.
2014. aug. 23. 15:24
 20/20 anonim ***** válasza:
az utolsónak igaza van :) a "PÁWA" szó valójában egy rövidítés Pláza Árkád Westend Aréna. Szóval az ezekben lakozó "hímneműnek" nevezett túldíszített, többségében bun.ó (tisztelet a kivételnek), lógó gatyás, V kivágású pólóban járkáló "swag vagyok meg yolo" emberkékre mondják ezt a legtöbbet, akik úgy rázzák a hátsófelüket mint egy 7 diplomás qrva :D (elnézést ezt muszáj voltam)természetesen ehhez még társul az égig érő ecsethaj aminek a tetejébe egy "mindjárt levezi a szél a fejemről" beállítottságú "repper" sapkát nyomnak hogy tökéletes legyen az összeszékelt tűnő nadrágjuk amihez még megy 1-2 neon színű izé, hogy még véletlenül se legyenek észrevehetetlenek....és az a baj, hogy rengeteg 12-19 éves korig ha nem is igaz a legtöbb fiúra teljesen az adott stílus de a hajzat eléggé gyakran...)
2014. szept. 15. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!