Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hány éve van az oldalon szex-szerelem tanácsok és válaszok miatt?
Figyelt kérdés
2014. aug. 23. 13:39
11/17 A kérdező kommentje:
Én is 4 éve itt vagyok már.
2014. aug. 23. 13:49
14/17 anonim válasza:
én még új vagyok :D 1 hónapja se
15/17 Noblesse Oblige válasza:
Én talán 5-7 éve vagyok/voltam itt.
Anno még tényleg segítettek is az emberek egymásnak.
Én életem egy sötét pontján menekültem ide az internet világába, a valóság előtt. Itt találkoztam egy felhasználóval akivel aztán évekig beszélgettem és neki köszönhetem, hogy megtaláltam az életemben az exitet. És az vagyok aki. Csak azt sajnálom, hogy anno más elérést nem adtunk meg egymásnak.
Egyenlőre nem akarom felfedni ki az. De a névválasztásom teljesen direktbe történt. Ha itt van és meglátja a nevem, akkor nem lesz kétsége ki vagyok.
16/17 Láttál már,de mégse :) válasza:
Asszem 2-3.
Voltak kihagyások,de sok embert ismertem meg itt és tudtam akkor is,hogy mi a helyzet.
17/17 megmondom válasza:
6 éve válaszoltam először :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!