Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ismertek negyven év körüli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismertek negyven év körüli fickókat, akik még a szüleikkel élnek?

Figyelt kérdés
Olyan mama "pici fiai" típusokat?

2014. aug. 23. 10:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Ismerek......

Pl én is a szüleimmel élek.

42 éves leszek.

Nem kimondottan az az elkényeztetett kisfiú típus vagyok.

Van önálló keresetem, eltartom magam.

2014. aug. 23. 11:02
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Egyik nagybátyám még mikor a lányai kicsik voltak, és jól ment neki, Budaörsön építkezett, és felépített egy többgenerációs házat. Egy ház, 3 lakrész, szülők és a két lány. A lányok férjhez mentek, és ott maradtak a háznál, a férjek költöztek oda hozzájuk, az apuka már meghalt, az azóta már nagymamává vált anyukának meg ott vannak a gyerekek segítségnek. Így gazdaságosabb is a megélhetés, meg legalább az idős szülő közel van, és tudják segíteni, mikor már ő szorul rá a gyerekeire.

Lehet ez jó is, igaz a mi rokonainknál nem fiúk, hanem lányok, de mindegy is.

Másrészt kevesen tudnak önerőből lakást venni, és sokan nyögik a hitelt, van, aki ezért kényszerül rá, hogy a szülőkkel közösködjön.

Az én szüleim a nagyszüleimet akarták egy időben ide hozni és olyan lakásba költözni, de mamámék egyik gyerekükhöz se akartak menni, most meg már öregek, és épülnek lefele, most nagyon jól jönne nekik a segítség, de közösködni továbbra se akarnak, pedig most már olyan állapotban vannak, hogy rászorulnának.

2014. aug. 23. 11:07
 13/13 anonim ***** válasza:
55%
igen, de biztos, hogy szóba nem állnék velük
2014. aug. 23. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!