Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szaisztok! Meleg vagyok vagy nem?
Figyelt kérdés
16 éves srác vagyok és néha elszoktam gondolkozni azon hogy milyne lehet egy fiuval. De ez különleges mert én utálom a fiúkat!!!! Barátnő is meg minden. De néha elgondolkodok hogy milyen lehet egy sráccal is. Szerintetek mi történt velem?2010. jan. 15. 18:32
1/10 anonim válasza:
Mások biztos azt fogják írni hogy meleg vagy, de szerintem csak kíváncsiság:P Ha nem érzed magad melegnek mert nem szereted a fiúkat, akkor nem vagy meleg, nem?:D
4/10 anonim válasza:
Én is gondolkodtam már ilyenen de el kell nyomni a p...a!
5/10 anonim válasza:
Ha magamból indulok ki és magamat veszem normálisnak akkor ez szerintem enyhe vonzódást jelent a férfiak iránt. Én sose gondoltam még bele ilyenbe, valahogy nem hajt a kíváncsiságnak ez a formája...
6/10 anonim válasza:
Nálam ez a helyzet fordítva ! :)) L22
7/10 anonim válasza:
Abszolút nem vagy meleg, csak nyitottabb lettél minden iránt ami elég ritka a fiatalok körében de bántódásod nem eshet ez miatt.
8/10 anonim válasza:
19*51 mit jelent,hogy nem eshet bántódása??
9/10 anonim válasza:
Előzőnek: Hát akkor inkább, hogy nem ciki. Csak ez lemaradt.
10/10 anonim válasza:
Minden ember eredendően kíváncsi és szokott fantáziálni...
A homofóbok is, csak náluk ez úgy jelenik meg, hogy ezt leplezendőn azt írják a kérdésedre: "Búúúza vagy!"
Régebben én is fantáziáltam nőkről, de nem voltam/lettem leszbikus. Ez a tinédzserkor szerves része. Sőt, később sem abnormális dolog.
Még akkor sem, ha valóban meleg lennél. Ne törődj a férfiasságukat szánalmasan figotató homofóbokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!