Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Zavar ha egy lanynak pocakja van?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szesze kérdése:

Zavar ha egy lanynak pocakja van?

Figyelt kérdés
2010. jan. 15. 17:51
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
18%
Elég undorító.
2010. jan. 16. 00:32
 12/21 anonim ***** válasza:

kinél mit jelent a pocak?

én sem vok egy deszka,de senki nem mondja rám h dagadt v vmi. sőt. van olyan oszttsam(nagyon joba vagyunk olyan testvérszerű dolog,csak én lány ő fiú) aki simizte a hasam,mondtam neki h haggyadmár,mer dagadt.ő meg mondta h hol dagadt ez ugyanmár?tökjó ezért simizem. lehetnék vékonyabb nem mondom,de csak a hasamon van egy pici,a lábam,seggem jo.(nagyon egoistának tűnik tudom)

tehát minden attól függ h kinek mi az a pocak

2010. febr. 28. 21:07
 13/21 anonim ***** válasza:
úgysem az számít hanem a kisugárzás! pl..egy gáz csajnak is lehet hihetetlen szexi kisugárzása, ami persze nem azt jelenti, h össze kell vele jönni.. meg egy jó csaj is valljuk be akkor jó csaj, ha magabiztos, szóval nemhiszem, h csak a külső számítana, sztem nem gáz ha van pocak, csak ne legyen túlzás.ennyi.
2010. febr. 28. 21:21
 14/21 anonim ***** válasza:
Nekem is van kis pocakom és még soha nemvolt vele baja a pasiknak, sőt szeretik simogatni.
2010. febr. 28. 21:28
 15/21 anonim ***** válasza:
nekem is van egy kicsi,de nem lógós vagy sörhas mint a 40es férfiaknak:D és a barátom imádja! de ez attól is függ mennyire jó az összhatás meg ugye a pocakmérettől,formától is...
2010. febr. 28. 21:43
 16/21 anonim ***** válasza:
kifejezetten szeretem a pocakot a nőkön, csak ne legyen túlontúl nagy :)
2010. febr. 28. 21:46
 17/21 anonim ***** válasza:

Nagyon idegesitő, hogy az ehhez hasonló kérdéseknél leszavazzátok, aki azt irja, hogy neki nem tetszik....

A kérdés az volt "Zavar....?", a kérdésre korrekten válaszolt az is, aki nemmel, vagy "undoritóval" felelt!

Részemről egyáltalán nem zavar.

2010. febr. 28. 22:14
 18/21 anonim ***** válasza:
Ha egy pici baba is van benne, akkor kifejezetten jól szokott állni neki :-)
2010. febr. 28. 22:15
 19/21 anonim ***** válasza:
Szerintem belefér.
2010. febr. 28. 22:26
 20/21 anonim ***** válasza:

[link]

bejön mi :D ???

2010. márc. 1. 20:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!