Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon a lányok között is vannak akik kevésbé szerencsések az ismerkedésben mint mi fiúk, vagy épp nem tudnak kapcsolatot kialakítani, annak ellenére hogy bár szépek, csinosak?
lányoknak könnyű, mivel a fiú udvarol, a fiú kezdeményez, a fiúnak kell mindig írni stb... :D szóval ő úgyvan vele hogy eldöntheti hogy bejön e neki a srác v sem :)
ugyanakkor általában a csinos vagy szép lányok felkapottak, ha nincsenek kapcsolatban általában azért van mert nincs olyan pasi ismerősük aki bejönne vagy nem is akarnak kapcsolatot.
ismerkedéssel általában azoknak a lányoknak van problémája akik kevésbé szépek.
az inkább fiú betegség hogy helyes vagy kedves vagy megértő vagy és a kutyának se kellesz :) persze vannak kivételek :)
Ez elég relatív,de azért azt lehet mondani hogy nem vagyok egy ronda lány,de aki eddig kezdeményezett nálam,az egy sültp*raszt volt,rájuk meg amúgysem nézek "úgy".
A többiek meg semmibe veszik az érzéseimet,egyoldalú szerelem vagy az illetőnek már van valakije.
A lányoknál is ez van. Bár gondolom az olyanoknál, mint én is vagyok.
Mivel munkán és boltom kívül nem járok semerre. Ez pedig a nevelésem miatt van. Ezért vagyok hónapok óta szingli, de nem bánom.. kivárom azt aki megérdemel.
Ez tipikus fiú betegség!
A lányoknak egyszerűbb, mert ők döntenek a fiúk "sorsáról". A fiú nyomul, míg a lány eldönti,hogy kell-e
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!