Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, kinek csikis a nyaka?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, kinek csikis a nyaka?

Figyelt kérdés

Az egyik lánybarátomnak csikis, tök vicces :D

nektek?

kort+nemet irjatok

18F

2014. aug. 22. 16:38
 1/10 anonim ***** válasza:

én majdnem mindenhol csikis vagyok:/:D

18L

2014. aug. 22. 16:39
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekem a lábam, és a nyakam a legjobban :D 20L
2014. aug. 22. 16:46
 3/10 anonim ***** válasza:
Nekem a hasam
2014. aug. 22. 17:03
 4/10 anonim ***** válasza:
16/L
2014. aug. 22. 17:04
 5/10 anonim ***** válasza:
én majdnem mindenhol :D 15/L
2014. aug. 22. 17:04
 6/10 anonim ***** válasza:
nekemis. szar dolog!
2014. aug. 22. 20:11
 7/10 anonim válasza:
A nyakamnál nagyon 15/l
2014. szept. 2. 21:00
 8/10 anonim válasza:

az én kedvesemnek (ő: 18/l) is csikis a nyaka... időnként szoktam is cseszegetni azzal, h megcsikizem, megsimizem vagy csókolgatoom a nyakát, amitől viccesen röhög :D hátránya viszont 2 nagyobb is van, először is legtöbbször inkább romi célból akarom a nyakát elöl megpuszilni/csókolni, ami a legtöbb nőnek jól esne, de neki ez csikis... a másik meg az, hogy nem kis nyakfétisem van, így az ő nyakát pláne szeretem, sokszor már a látványától is kész vagyok - és hiába van a bnőmmel együtt egy női nyak is, ami az enyém lehetne, mégse csinálhatok vele állandóan amit akarok, mert megcsikizhetem vele...

20/f voltam

2014. szept. 17. 20:55
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon csikis a nyakam! :D
2014. nov. 17. 19:41
 10/10 anonim ***** válasza:
Volt egy barátnőm, akinek a talpa volt nagyon csikis, sivított, de bevallotta, hogy a nyaka is az, viszont ott hosszan élvezi, kívánja az érzéki érintést. Legfeljebb szünetelt, de újra élvezte. Közben puszilgatás, váltás is volt. De ott mindig fogadókész volt! Édes volt mindig!
2022. ápr. 5. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!