Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A pasik szexinek tartják a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik szexinek tartják a fekete harisnyát? Szeretik, ha egy lány szoknyát és magassarkut visel?

Figyelt kérdés
2014. aug. 21. 18:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Tisztelt Zolimann!

Természetesen tudok arról, hogy a férfiak is hordanak harisnyákat, azt is tudom, hogy a férfiak számára is gyártanak nejlonharisnyát. Na de te bevállaltad,hogy nyíltan harisnyát hordasz, gratulálok hozzá, bátor vagy! Azt azonban elfelejted, hogy nem minden ember olyan merész mint te. Eleve onnan induljunk ki,hogy a nejlonharisnya csajos kinézetű, és sok férfi, mint mondjuk én, csak titokban meri hordani. De amit szívesen felveszek, az a mikroszálas 50-100 denesig. A 15-20 denest nemhogy én, de még a feleségem sem veszi fel.Egyrészt nem melegít semmit, csak ha egymásra húznék kettő - hármat.És nagyon hamar kiszakad, ezért nem szeretjük.A mikroszálas, ha más nem nevezi nejlonharisnyának, nekem az jött be.A mackó, meg a nagyapám féle jégeralsó elbújhatnak mellette. Nem fázol kint a hidegben, de nem is izzadsz bele,ha meleg helyre térsz be.Sokáig haboztam, de mivel annyian ajánlották, így azt gondoltam megér egy próbát. Teljesen igazuk volt, és úgy ahogyan mondták.

Ha neked a nejlonharisnya így bejött, hát hordjad csak bátran. Én amit felveszek harisnyát, azt télen a.nadrág alatt.Nyilvánosság előtt nem merem bevállalni, de az egyszínű pamutharisnyát azt igen. Halásznadrághoz.

Természetesen mindez csak az én véleményem, nem kell vele egyetértened. Hidd el nekem, hogy lenne pár férfi, aki nyíltan hordaná ahogy te,de sokan televannak gátlásokkal, például amit az elején írtam.

2014. aug. 27. 14:20
 12/12 anonim ***** válasza:

Igen tény, hogy nem sok tökös és bátor férfi van, aki egyébként hetero, férfiasan öltözködik, de szereti hordani, tetszik a lábán és utcán is hordja, nem jön zavarba. Mondjuk a legtöbb ember ezt nem érti és nincs esze megérteni, hogy miért hord egy pasi harisnyát, rövidnadrághoz, de ha nem tudják megérteni, nem is kell.

Igyekszem úgy hordani, hogy nem legyen áttetsző a lábamon, szóval ennyiből másként hordom, vannak tartósabbak, 20 denesbe is, cipőbe titok zoknival akár 5-6 nap is kibírja, a 40 denesek még inkább. Persze télen nem elég a nylonharisnya, akkor jó amit említesz, de ilyenkor meg nem kell.. És a fekete vagy sötétebb színűek még férfiaknál is jobban elfogadottabb, mint a világosabbak. Ha neked a microfibra jó, szerintem azt is nyugodtan hordhatod.

2014. aug. 27. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!