Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kellek senkinek, meg akarok halni. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Ne jöjjetek a külsővel, külsőre átlagos vagyok, nem vagyok irtó ronda. Soha nem voltak barátaim, kapcsolataim is csak nagyon rövid ideig tartottak, általában mindig engem hagytak ott. Nincsen egy jó tulajdonságom sem. Mostanában hogy már nem tanulok, még jobban zárkózottabb lettem, ki se nagyon mozdulok itthonról. Csendes vagyok, nem vagyok egyáltalán vagány. Sokszor tudnék sírni. 23/l2014. aug. 21. 18:08
11/17 A kérdező kommentje:
A pszichológus mit csinálna velem?
2014. aug. 21. 18:17
12/17 anonim válasza:
Jó lenne ha a közelben laknál... :)
13/17 anonim válasza:
beszélgetnétek, tanácsadással, illetve a mentális zavarok gyógyításával foglalkozik.
14/17 A kérdező kommentje:
Amúgy nem akarom magamat megölni, csak nincs életkedvem.
2014. aug. 21. 18:22
15/17 anonim válasza:
Szia Irjál privátot, ha szeretnél. :) Én fiú vagyok, nekem ugyanezek a problémáium mint neked, óvodás koróm óta nincsenek barátaim, általános iskolában vertek, középiskolában sem tudtam beilleszkedni , barátnőm sem volt soha, kb. 9 -10 éves koróm óta az ovodás kori sérelmek miatt talán ott is vertek, bántottak már egyébként, zárkozott lettem, magányos vagyok, soha életemben nem buliztam kerülöm máig a társaságot, nem tudok barátkozni, de nem is nagyon akarnak velem, pedig kedves vagyok meg minden, csendes is vagyok mindig is az voltam, én már tavaly óta megakarok halni,, de egyenlőre nem teszem, mert csak 22 éves vagyok előre haladok a jövőben hátha lesz jobb is az életem, hátha lesz valaha barátnőm,, az sem volt még sosem,, akit nem csak barátnőként hanem társként, lelkitársként stb stbb.. lenne. tehát én probálok poztívan gondolkozni,, ha sikerül sikerül ha nem nem.:S 22/f
16/17 anonim válasza:
éppen elég az is. ez meg iszonyú nagy szívás. mert elárulom neked, hogy addig nem fogsz kelleni egy normális pasinak sem, ill addig nem lesz hosszan tartó kapcsolatod amíg nem leszel rendben magaddal és nem leszel szociális.
a pszichológus a beszélgetések során olyan gátakat képes megtalálni benned, és feloldani, amikről nem is tudsz hogy ott vannak. csak annyit érzel, hogy húú de rossz neked.
szal hajrá. 23 évesen ez már máshogy nem lesz jobb. ha 16 lennél, akkor azt mondanám, hogy majd kinövöd, de nem vagy az.
17/17 anonim válasza:
A pszichológus mit csinálna velem?
-MEg ujjal :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!