Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szajjal kielegites?

Figyelt kérdés

Nö vagyok.Nem szeretem ha parom alul "dolgozik" a nyelvevel.Nekem kenyelmetlen mert volt mar ra pelda hogy kozosules utan en vettem szamba kedvesem szerszamat,es nem igazan tetszett a sajat "nedvem" ize.Konretan savanyu volt es keptelen vagyok felfogni hogy a ferfiaknak ez a iz ez vagyfokozo hatassal bir...

Rendszeresen jarok nogyogyaszatra,nincs velem semmi problema alul.Engem ez megis feszelyez.Masnal hogy van ez?

2014. aug. 21. 13:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Páromat együtt lét után én sem tudom már nyalni, mert nagyon erős izgalmi illata van.
2014. aug. 21. 13:13
 2/7 anonim ***** válasza:
Akkor csak előtte csináld neki és nem fogod érezni a saját ízed!
2014. aug. 21. 13:16
 3/7 anonim ***** válasza:
Mosakodj meg ,majd mehet a szipi szopi
2014. aug. 21. 13:16
 4/7 A kérdező kommentje:
Mindig furdes utan vagyunk egyutt.Nagyon adunk a higieniara.O nem mondta hogy zavarja.Csak kerdezi tolem higy miert nem szeretem ha alul kenyeztet.Hat ezert.
2014. aug. 21. 13:34
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen normális, hogy neked nem "ízlik" a saját ízed. Szerencsés esetben pont a másik nem nedve, illata hat rád izgatólag. Így működik a biológia.

Férfiként egyébként kifejezetten kedvelem az ápolt punci ízét, illatát. A legtöbb férfit nem zavarja az a savanykás íz, és a leírtak szerint a párodat sem:)

Szerintem ne aggodalmaskodj ezen :)

37F

2014. aug. 21. 13:41
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

A normál hüvelyflóra savas kémhatású, nincs ezzel semmi gond.

Ha a párod szívesen kényeztet így, szerintem teljesen feleslegesen feszélyez ezt téged.

Én sosem agyalok ezen, úgy vagyok vele, hogy ha a párom nem szívesen csinálná, akkor nyilván nem csinálná olyan lelkesen, és nekem sincs semmi bajom az ő testnedveivel.

Én nagyon szívesen kényeztetem őt orálisan, amikor meg ő engem, akkor behúnyom a szemem, ellazulok, elengedem magam, és átadom magamat a jó érzéseknek.

2014. aug. 21. 14:27
 7/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszaitokat!Igen,elsosorban azt kell felfognom hogy ez neki nem rossz,csak amig ezt a fejemben nem tudom elengedni addig nem tudom atadni magam a jo erzesnek.Konkretan ot "sajnalom" kozben,ahelyett hogy ellazulnek.De talan ez kicsit eszhez terit,hogy nem csak az en nedvem savanykas(azt gondoltam,ezzel csak en 'aldom' meg szerencsetlent),de jo tudni hogy nem vagyok selejt,talan igy mar konnyebben el tudom hesegetni a rossz gondolataimat.
2014. aug. 21. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!