Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szajjal kielegites?
Nö vagyok.Nem szeretem ha parom alul "dolgozik" a nyelvevel.Nekem kenyelmetlen mert volt mar ra pelda hogy kozosules utan en vettem szamba kedvesem szerszamat,es nem igazan tetszett a sajat "nedvem" ize.Konretan savanyu volt es keptelen vagyok felfogni hogy a ferfiaknak ez a iz ez vagyfokozo hatassal bir...
Rendszeresen jarok nogyogyaszatra,nincs velem semmi problema alul.Engem ez megis feszelyez.Masnal hogy van ez?
Teljesen normális, hogy neked nem "ízlik" a saját ízed. Szerencsés esetben pont a másik nem nedve, illata hat rád izgatólag. Így működik a biológia.
Férfiként egyébként kifejezetten kedvelem az ápolt punci ízét, illatát. A legtöbb férfit nem zavarja az a savanykás íz, és a leírtak szerint a párodat sem:)
Szerintem ne aggodalmaskodj ezen :)
37F
A normál hüvelyflóra savas kémhatású, nincs ezzel semmi gond.
Ha a párod szívesen kényeztet így, szerintem teljesen feleslegesen feszélyez ezt téged.
Én sosem agyalok ezen, úgy vagyok vele, hogy ha a párom nem szívesen csinálná, akkor nyilván nem csinálná olyan lelkesen, és nekem sincs semmi bajom az ő testnedveivel.
Én nagyon szívesen kényeztetem őt orálisan, amikor meg ő engem, akkor behúnyom a szemem, ellazulok, elengedem magam, és átadom magamat a jó érzéseknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!