Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért zavar az ha egy férfi leborotválja a szőrt a lábáról, a mellkasáról és az egyéb testrészeiről?
Figyelt kérdés
Miért zavar az ha nem akarok Chubaka lenni?2014. aug. 21. 04:31
11/17 A kérdező kommentje:
Csóval aki egy Chubaka Copy, az már mind jöhet nektek, értem. :D
2014. aug. 21. 10:02
12/17 anonim válasza:
Én úgy vagyok ezzel a kérdéssel, hogy a legkevésbé sem zavar, ha bárki mást zavar az, hogy leszedem a szőrt pl. a lábamról. Akinek meg szőr kell ahhoz, hogy magát férfiasnak érezze, az növessze.
13/17 anonim válasza:
A has szörtelenítés még nálam elmegy..meg a hónalj..de a láb..az már nem
Az szerintem már b*zis..
14/17 anonim válasza:
Köz-szőrszemérem-sértés:D
Jártam már meleg bárban, tömeg volt a pultnál, egy fiú hozzáért a karomhoz, és olyan puha, szőrtelen, babapopsi volt a karja, majdnem elájultam. És ez itt a gond, gyönyörű, ápolt, fiatal, meseszép, puha bőr - csak épp a fiú meleg:D
Nőként nagyon furcsa lenne nekem, ha én magamon hagyom a babapihéket, a párom meg újszülött-popó-bőrrel mászkálna, hát.. az nagyon nem férfias. Nekem nem vonzó. Hónalj és intim legyen szőrtelen, de a láb, a kar..az ne.
15/17 anonim válasza:
Én meleg vagyok, de nem az a csajos. A hónalj, a hát az kötelezően csupasz, alap. A has és az mellkas az lehet röviden szőrös, de ha kunkorodik az borzalom. A fenék lehetöleg kopasz, meg talán a comb röviden szőrös, de nem mindenkinek vészes az a rész. Az alsó lábszár és lábfej az mindegy. Az intim meg lwhet picit szőrös. A kezekhez meg nem kell hozzányúlni.
16/17 anonim válasza:
Mert az a férfi, leeht hogy többet szop, mint nyal.
17/17 anonim válasza:
Engem nem zavar, sőt. De én fiú vagyok💪🏻.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!