Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Milyen megalázó visszaut...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Milyen megalázó visszautasításokban volt eddig részetek a nőktől? El szeretnék kezdeni csajozni és felkészülni mindenre.

Figyelt kérdés

Tudom,hogy amelyik fiú nem előnyös,vonzó külsejű,azaz helyes,jóképű és jó alakú,sportos,azzal hihetetlen megalázó módon viselkednek.És sajnos én sem vagyok valami jóképű,sőt,viszont gyúrok,hogy legalább izmos legyek,valamint magas vagyok,fizikailag nem tudnak fölém magasodni úgymond.Olvastam már itt is,hogy ha meglátnak egy kevésbé vonzó,szerencsétlenebbnek,csajozásnak sikertelennek tűnő fiút,rögtön azon imádkoznak,hogy nehogy megszólítsa őket,mert akkor rögtön el kell küldeniük,hisz ronda férfivel nem állnak le.Többen szeretik megalázó módon tenni,hogy soha többé ne jusson eszébe nőt megszólítani az illetőnek.Sajnos engem is levegőnek néznek a csajok,valamint érzem,hogy nem szeretnék,hogy hozzájuk szóljak,barátságtalanok.

Milyen történetek vannak?

2014. aug. 20. 11:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
60%
Ja mert a gyúrástól tudsz verekedni azonnal. Ember attól hogy gyúrsz erős leszel, de ha nem értesz a verekedéshez semmit nem érsz vele. Én 2 év kondi után elkezdtem krav maga-zni, és amikor abban már elég ügyes lettem, akkor már mertem kés/baseball ütő nélkül mászkálni. Szóval attól hogy kondizol, nem leszel menő, se erős, se csajmágnes. Ilyen személyiséggel meg ne csodáld hogy nem kellesz senkinek.
2014. aug. 20. 11:51
 12/14 anonim ***** válasza:
73%
10-es válaszolónak tökéletesen igaza van.
2014. aug. 20. 12:08
 13/14 anonim ***** válasza:
fúú, hát nem csoda, hogy visszautasítják az ilyeneket, mint az egyes válaszoló. undorító emberek vannak, és te is az vagy kérdező. csak remélni tudom, hogy erre időben rájön minden nő. bár az a szerencse, hogy az ilyen nőgyűlölő férgek hamar lebuktatják magukat...
2014. aug. 20. 14:39
 14/14 anonim ***** válasza:

10# -nagyon jól leírta a dolgokat.

Lány vagyok de engemet is visszautasítottak nem egyszer meg kétszer.Aztán mi van?Na bumm.

De kedves kérdező meg itt egy két ember ahogy nyilatkoztok el kéne gondolkodni hogy vajon miért nem kelletek a nőknek?

Talán azért mert így viselkedtek.

De amúgy megsúgok valamit.Én momentán azok a pasik akik nagy dumásak már vágódtak be nálam,még ha nem is voltak annyira helyesek.

2014. dec. 21. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!