Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Milyen megalázó visszautasításokban volt eddig részetek a nőktől? El szeretnék kezdeni csajozni és felkészülni mindenre.
Tudom,hogy amelyik fiú nem előnyös,vonzó külsejű,azaz helyes,jóképű és jó alakú,sportos,azzal hihetetlen megalázó módon viselkednek.És sajnos én sem vagyok valami jóképű,sőt,viszont gyúrok,hogy legalább izmos legyek,valamint magas vagyok,fizikailag nem tudnak fölém magasodni úgymond.Olvastam már itt is,hogy ha meglátnak egy kevésbé vonzó,szerencsétlenebbnek,csajozásnak sikertelennek tűnő fiút,rögtön azon imádkoznak,hogy nehogy megszólítsa őket,mert akkor rögtön el kell küldeniük,hisz ronda férfivel nem állnak le.Többen szeretik megalázó módon tenni,hogy soha többé ne jusson eszébe nőt megszólítani az illetőnek.Sajnos engem is levegőnek néznek a csajok,valamint érzem,hogy nem szeretnék,hogy hozzájuk szóljak,barátságtalanok.
Milyen történetek vannak?
10# -nagyon jól leírta a dolgokat.
Lány vagyok de engemet is visszautasítottak nem egyszer meg kétszer.Aztán mi van?Na bumm.
De kedves kérdező meg itt egy két ember ahogy nyilatkoztok el kéne gondolkodni hogy vajon miért nem kelletek a nőknek?
Talán azért mert így viselkedtek.
De amúgy megsúgok valamit.Én momentán azok a pasik akik nagy dumásak már vágódtak be nálam,még ha nem is voltak annyira helyesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!