Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok éve semmi szex, most már nem is hiányzik annyira, jó ez így?
szóval szerintetek a papok és apácák is aberráltak....:S
nekem van apáca ismerősöm, és ő mesélt erről. egy idő után már tényleg nemhiányzik a szex. és ez nem aberráció. 2. voltam.
Tisztelt pszihomókus!
Miért nem lehet elfogadni, hogy lehet élni szex nélkül is ?
Aberrációnak hívja ezt a dolgot, mifelénk az ilyet döntésnek hívják. A nagy többség igen is eldönti, hogy neki szüksége van-e a szexre, és ha azt a választ adja magának, hogy nincs rá szüksége, akkor már mindjárt aberrált. Legyen már szíves számoljon el 10-ig, forduljon meg 2x, hajtogassa félbe a végzettségét igazoló iratokat, és gondolkozzon el azon, hogy mit is lehet a mai világban aberráltnak mondani.
Az, hogy a fórumon nem szokás a személyeskedés, megint csak orbitális marhaság, mert hát, hol ha nem itt... de javítson ki, ha tévedek. Lehet, hogy valahol el van rejtve egy "Ne Személyeskedj!" felirat az oldalon.
Van még mit tanulnia Doktor úr.
(A személyeskedő voltam)
Válaszra sem kéne méltatnom egy suhancot, aki pszichomókusként aposztrofál egy szaktekintélyt. Ezért veszélyes e fórum, magadfajta nímandok osztják az észt, meggondolatlanul, semmit nem törődve azzal, hogy mekkora kárt okozhatnak a páciensnek.
Ti felétek? A zárdában? Senki nem mondta, hogy nem lehet enélkül élni, látom, a szövegértelmezéssel gondjai adódnak, "kolléga". Aberrációs, attól még lehet így élni. Miképp a rendszeres nemi abúzust elkövetők is aberráltak, s képzelje, attól még élnek.
Ezt a bigott, vallásos maszlagot meg ajánlom, hogy ne hirdesse mindenütt, mert csúnyán ráfázhat, miképp számos társa már póruljárt, szerencsére.
Suhanc? A koromat sem tudja, mégis lesuhancoz ? :) Meglepődne, ha tudná a koromat "kolléga"
Nímand ? Nyers tegezés, az látom megy :)
Szaktekintély? Kérdem én... Ha maga akkora szaktekintély, akkor miért itt "e veszélyes fórumon" fitogtatja bárminemű tudását ? Ez kb olyan, mint, ha én valami pénzügyi májer lennék 2 bmw-vel a seggem alatt, és ide járnék fel csattogni, hogy mennyi pénzem van :)
A >bigott, vallásos maszlagot< meg nem is értem :) Akárhányszor futok át az irományaimon, egyszer sem vélek felfedezni semmilyen vallási megnyilvánulást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!