Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsi a péniszem mit tegyek?
Osztalyomban mindig csúfolnak és ilyenek mondanak hogy "Bálint a kisfa*szú" meg "mivel akarsz dugni azzal a törppapával?" és folytathatnám. Nem merek piszuárban pisilni kert félek hogy kinevetnek mikor meglátják ezért a fülkékben szoktam psiálni, viszont ilyenkor is elkezdik hogy "mivan lány vagy, jah várj neked kicsi a p*csöd nem tudsz a piszuárba se hugyálni". Hogy tudnam megnöveszteni? Nyugvó helyzetben kb 8 centi, mikor erekcióm van akkor kb 20-21 centit mértem. Kérlek szóljatok ha rossz helyre írtam a kérdést. Normális válaszokat szeretnék.
17/F
te az oltást nem bírod azért vagy jó alany a szopatáshoz.
pedig id teljesen jól tudnád alkalmazni az "anyád"-os oltást.
Bálint a kisfa*szú-anyádnak tetszik
mivel akarsz dugni azzal a törppapával?-ez a törpe olyan sikolyokat csal ki anyádból,hogy mikor legutóbb beraktam neki tövig,kihívták az állatvédőket,mert azt hitték medve van a házatokban.
mivan lány vagy, jah várj neked kicsi a p*csöd nem tudsz a piszuárba se hugyálni".-érdekes,mikozben anyádat mandulázom vele,neki mindig csillog a szeme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!