Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket mikor engedtek el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket mikor engedtek el a szüleitek közösen kettesben nyaralni?

Figyelt kérdés

A barátnőm (16) és én (17) már lassan 2 éve vagyunk együtt. Mivel 100 km-re lakunk egymástól és csak iskolaidőben tudunk találkozni (ugyanabba a suliba járunk), a nyár elég húzós szokott lenni. Ilyenkor átváltunk távkapcsolatba és talán havonta egyszer max kétszer maradunk egymásnál 2-3 napig. Tervezgettünk egy közös nyaralást jövő nyárra (egy hét a Balatonon csak kettesben) amire ő már 17 lesz én pedig 18. Egymás szüleivel nagyon jól kijövünk és tényleg komoly a kapcsolat mert már-már úgy hatunk mint egy kis család. Viszont a barátnőmet a szülei féltik (persze ez természetes), ezért nem akartuk megkockáztatni idén az ötletet. Igaz aludtunk már együtt nálunk (az én szüleim kissé elnézőbbek), de nem csináltunk mást egy kis huncutkodáson kívül, mert mindketten azt akarjuk hogy különleges és zavartalan legyen az első alkalom. Viszont lehet hogy a szülei korainak tartanák az akkora majdnem 3 évet és nem engednék el velem (vonattal mennénk oda vissza és nyaralóban maradnánk). Titeket mikor engedtek el a szüleitek? Hány évesek voltatok és mennyi idő után?

Köszönjük előre a válaszaitokat! :)

2014. aug. 19. 22:14
 1/2 anonim ***** válasza:

2 év után, de akkor is csak nagyon nehezen lettem elengedve. Ha jobban belegondolok, hogy mi mindent csináltunk kettesben, megértem, hogy anyáék miért féltettek annyira. :D Ez egyébként idén nyáron volt, én 17 vagyok, a barátom 21. :) Azért szorítok Nektek! ;)

17/l

2014. aug. 19. 22:39
 2/2 anonim ***** válasza:
Erre én is kíváncsi vagyok :D jöhetnek még válaszok!
2014. aug. 19. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!