Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Életem szerelme megcsalt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Életem szerelme megcsalt a legjobb barátommal, most mit tegyek?

Figyelt kérdés

Azt hiszem romokba dőlt az életem, nem tudom mit csináljak egy csomó minden kavarog a fejemben. Egyszerűen nem tudom már így elfogadni, hogy ezt tette velem. Eldöntöttem, hogy holnap szétkapom annak a hülyegyereknek a fejét!(mármint a volt barátomnak) Ti mit tennétek a helyemben?

megjegyz:.Normális leírást sem tudok írni, annyira kivagyok.

17/F 18/F

2014. aug. 19. 21:48
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Hiányzik nagyon:(
2014. aug. 19. 22:27
 12/12 anonim ***** válasza:

A megbocsátás önmagad miatt fontos, hogy ne legyen benned harag, mert az a te életedet mérgezi meg. Ez még nem jelenti azt, hogy elfogadod a történteket úgy, ahogy volt. Ha a lány már nem úgy érzett irántad, nyilván tisztességesebb lett volna, ha előbb veled szakít, és csak utána kezd mással (nekem ez az elvem), de ami megtörtént, azt már nem tudod visszacsinálni.

Nem mondom azt, hogy lesz jobb, mert minden ember más, és senki se tökéletes, de lesz olyan, aki számodra jobb lesz, ő másnak lesz ilyen, talán a haverodnak, talán neki se, tessék élni!!!

2014. aug. 19. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!