Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tini lányok miért nézitek le az olyan fiúkat, akiknek nincs kint képe fb-n, minek mutogassam magam, ha egy fiú nem a külsejével hódít úgysem, hanem a szövegével, stílusával?
Figyelt kérdés
2014. aug. 19. 20:29
11/15 anonim válasza:
engem régebben nem érdekelt van-e képe az illetőnek, de hamar rájöttem, hogy mégis fontos :D amikor küldtek képet, azt hittem benne vagyok valami kész átverésben :D komolyan olyan igénytelenek a fiatalok..csak megsúgom, ha nő a bajusz akkor azt lekéne borotválni :D
12/15 anonim válasza:
Mert a tinilányoknak fontos a külsőd, mondhat akárki akármit. Ha nem tetszel neki, akkor a szövegeddel sem fog tetszeni neki a külsőd.
13/15 anonim válasza:
Én nem szeretem, ha vkiről min. 50 hülye kép fent van, de ha valakiről nincs egy se, ugyan úgy tud zavarni. Nem látom kivel beszélek, és így létrejön egy álomkép, találkozásnál meg: fuuu hát nagy koppanás.
14/15 anonim válasza:
"ha egy fiú nem a külsejével hódít úgysem, hanem a szövegével, stílusával?"
Ugye ezt nem hitted el?
Ha ezen az oldalon kiír egy srác magáról akár egy pár szót, akár egy ki regényt, mi az első reakció?
"Képet!"
15/15 anonim válasza:
Én egyáltalán nem nézem le őket,ha nem rak ki képet akk majd kérek tőle üziben:) Akkor szoktam meglepődni amikor hihetetlenül helyes és mégsem rak ki:D De ha csúnyább akkor se izélok hogy hát jobb h nem rak ki.Vannak ilyenek..xD De mindenki maga dönti elh rak-e ki vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!