Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak szerint tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak szerint tényleg ilyen lenne az ideális nő?

Figyelt kérdés

Az egyik itteni válaszból:

"Aki pörköltöt zabál, de szinte fogy tőle, aki szorgalmasan mosogat, de azért ápolt is a keze, aki jól szopik, de nem r*banc, akiért harcolni kell, aki könnyen adja magát, akit utána mégiscsak le lehet r*bancozni, ha végül másfelé kacsingat, aki intelligens, de ezzel nem kérkedik, sőt szája sincs, csak nyelve, aki vad, de azért szerény és visszafogott, aki kedves és aranyos, ugyanakkor kritikus, aki erős, de azért rá is van utalva a férfira, akinek jó munkája van, de nem keres többet a párjánál stb."

2014. aug. 19. 11:05
 1/9 anonim ***** válasza:
Hát közel van hozzá az biztos :)
2014. aug. 19. 11:06
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

"A férfiak szerint tényleg ilyen lenne az ideális nő?

Az egyik itteni válaszból: "

OKKKKÉ Én itt álltam le az olvasással.

2014. aug. 19. 11:07
 3/9 anonim ***** válasza:
Hát ez egy nagy szar!
2014. aug. 19. 11:19
 4/9 anonim ***** válasza:
Sajnálom azt az embert, aki szerint ez az ideális nő.
2014. aug. 19. 11:26
 5/9 anonim ***** válasza:
EZ egy retardált.
2014. aug. 19. 11:34
 6/9 anonim ***** válasza:
Ezek pont teljesen ellentmondàsok. Ha ez az ideális nő, akkor ilyen sehol nem létezik. Ennyi minden ellentétes dolgnak lehetetlen megfelelni.
2014. aug. 19. 12:07
 7/9 anonim ***** válasza:
jah ennyi elég volt h egy itteni válaszból
2014. aug. 19. 12:18
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerelmes lettem :3 :D
2014. aug. 19. 15:06
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Én elég bonyolult és szeszélyes nő vagyok,így a leírtak alapján pont magamra ismertem :))

Egyszer ilyen ,egyszer olyan. De hogy ez ideális lenne-e,azt nem tudom.A pasik inkább feladták,mondván hogy kiismerhetetlen vagyok.Ilyenkor mi van?

2014. aug. 19. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!