Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak szerint tényleg ilyen lenne az ideális nő?
Az egyik itteni válaszból:
"Aki pörköltöt zabál, de szinte fogy tőle, aki szorgalmasan mosogat, de azért ápolt is a keze, aki jól szopik, de nem r*banc, akiért harcolni kell, aki könnyen adja magát, akit utána mégiscsak le lehet r*bancozni, ha végül másfelé kacsingat, aki intelligens, de ezzel nem kérkedik, sőt szája sincs, csak nyelve, aki vad, de azért szerény és visszafogott, aki kedves és aranyos, ugyanakkor kritikus, aki erős, de azért rá is van utalva a férfira, akinek jó munkája van, de nem keres többet a párjánál stb."
"A férfiak szerint tényleg ilyen lenne az ideális nő?
Az egyik itteni válaszból: "
OKKKKÉ Én itt álltam le az olvasással.
Én elég bonyolult és szeszélyes nő vagyok,így a leírtak alapján pont magamra ismertem :))
Egyszer ilyen ,egyszer olyan. De hogy ez ideális lenne-e,azt nem tudom.A pasik inkább feladták,mondván hogy kiismerhetetlen vagyok.Ilyenkor mi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!