Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magányosnak érzem magam. Mit lehet ez ellen tenni? 17/f
Cleverbot? :D
vagy járj emberek közé... vagy akármi :) csak ne rinyálj fiu létedre könyörgöm :)
#1 Nincsen kik közé...
#2 Igen, abból már tapasztaltam, de azért az mégsem az igazi :)
ma 03:05
nem mindig... multkor be sem mutatkoztak :( Ha mind isten gyermekei vagyunk akkor miért nem fogadják el a diákjegyet? :(
ma 03:06
persze hogy nincs kivel mert te egy olyan faluban élsz ahol te vagy egyedül...
Ember szedd már össze magad... odacsapodsz egy társasághoz és kész... nem töketlenkedj :)
#5 Fővárosban élek, reméltem, hogy ez a kommentemből kiderül.
Falun könnyű lenne, városba zárkózottabbak az emberek, nem találtam olyan társaságot, ami úgy nagyjából befogadna.
#6 Ez a chatelés megint érdekes téma. Mint mondtam ismerőseim közül nincs akivel össze tudtam volna jobban haverkodni, így maradnak az ismeretlenek, ott meg 2 kimenetel van, ha fiúval beszélek, az már alapból b'zisnak néz ki meg még sorolhatnám, ha csajjal, akkor képet kér, és mivel Brad Pitt sem vagyok, utána úgyis le vagyok koptatva, függetlenül attól, hogy csak barátságot szeretnék tőle.
#7 Igen, egy bizonyos valaki hiánya, de ezzel nem tudok mit kezdeni, mert soha az életbe nem fogom őt többet látni..
#9 Még ha látom is... 14 éves korom óta feleslegesen próbálkozok, pár hónapja ment el, ha még a jövőben látom is, akkor mi a 'garancia' arra, hogy sikerül is?
Igen, kb. május óta próbálkozok ezzel a tanáccsal, de sikertelenül, és ma enyhén kiborultam emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!