Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Mondotok véleményt?
17 éves, 175 cm magas, 62 kg vagyok. Derékig érő, picit hullámos, barna hajam van, barna szemem. 85C-s melltartót hordok. Nem vagyok gyönyörű, de viszonylag szép arcom van szerintem.
Jól tanulok, 10 éve kitűnő vagyok. Szeretek olvasni, filmeket/sorozatokat nézni, zenét hallgatni, énekelni, főzni, sütni. 10 éves korom óta komolyabban futok, többször voltam maratonon, félmaratonon. Szeretek még biciklizni, röplabdázni, floorballozni.
Kedves, barátságos igyekszem lenni mindenkivel. Megértő vagyok, szívesen meghallgatom mások gondját-baját. Ugyanakkor makacs és néha hisztis tudok lenni. Imádok hülyéskedni, bulizni, élvezni az életet a barátaimmal.
Ezen leírás alapján elég normális lánynak tűnsz ne törődj a többivel remélem találsz egy hozzád való normális pasit, aki nem csak kihasználni fog és nem csak a külsődre menni...
Ne vegye kedved a sok fiatal az oldalon, mindenhol megtalálhat a szerelem :) sok sikert
24 / f
Csak épp ezek semmit nem mondanak el a személyiségedről, de még igazán a külsődről sem. Ettől még lehetsz gyönyörű is, meg - bocsánat - ronda is. (Az, hogy szerinted milyen vagy, az egy dolog. Tudod, a szépség szubjektív.)
Tudjuk, hogy szereted a sportot, ezáltal vélhetően jó alakod van, de még ez is kevés, hogy a külsődről véleményt mondjunk.
Filmet nézni és zenét hallgatni százból 99 ember szeret, szóval ez megint nem mondott sokat. Mint ahogy az sem, hogy 10 éve kitűnő vagy. Ettől még lehetsz egy kedves álomnő is, de akár egy gonosz hárpia is.
Összegezve: ez így kevés nagyon ahhoz, hogy bármit megállapítsunk rólad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!