Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy alom ez a srac.
Pont tokeletes alakja van.*o*
Most csak beszélgetek a lányokkal, nem provokálok, tényleg, csak kíváncsi vagyok.
Szóval, oké, hogy ellenszenves nyálszépfiú, de most a fejétől meg stílusától tekintsünk el, mert a teste a kérdés. Aki azt írja, hogy gilisztateste van, meg vékony, az végül is ezt mire alapozza? Mert férfi szemmel ez egy teljesen rendben lévő test, sehol zsír rajta és nincs is túlgyúrva. Most akkor a nagyon kigyúrt pasitest a szép? Vagy legyen kicsit párnázottabb, pocakosabb? Az jobban bejön?
Tényleg kíváncsi vagyok.
Ez nincs rendben, egy kisiskolásnak vagy egy óvodásnak is ilyen teste van. Egyszerűen nincs rajta felesleg, ettől még semmi extra, a világon akármelyik átlag férfi nézhetne ki így, ha helyesen táplálkozna, vagyis nem enne szemetet, amit az arcodba tolnak reklámokkal meg ami olcsó nyilván.
+ ez az egész genetika kérdése is.
A GIF-en a srác genetikailag ektomorf testalkattal rendelkezik. Ezen nem változtathat, így született. Vagyis nehezen szed fel felesleget, könnyen lesz szálkásabb és így kockásabb a hasa stb. viszont vékony a csontozata, vékonyabb és kevesebb izomrosttal rendelkezik, és sokkal több szénhidrátot meg fehérjét kell fogyasztania ahhoz, hogy legyen valami tömege a jelenlegi vele született tömegéhez képest.
Egy endomorf vagy mezomorf testtípusú férfi sokkal könnyebben épít izmot, sokkal könnyebben is zsírosodik, és több munkába telik szálkásodnia, viszont mindig a mezomorf testtípus a tökéletes, erre áhítozik mindenki, mert ez van a legideálisabban összerakva, izmosodni is tud és csak közepesen zsírosodik + széles váll keskeny csípő párosul hozzá, ami férfias.
Az ektomorf mint ez a srác itt, nagyon vékony, és nincs meg a széles váll keskeny csípő, mert nincs tömeg, nincs válla, nincs háta, és egyszerűen nagyon kevés az izom rajta.
Az endomorf a másik szélsőség, nagyon zömök erős törzs párosul hozzá, széles vállak de szélesebb csípő is, és nagyon könnyen híznak és nehezen szálkásodnak.
Szóval ennyi az egész. Ebből is láthatod, hogy ez a srác semmi extra, életében nem erőltette meg magát, hogy szálkás legyen, életében nem foglalkozott a testével, max helyesen táplálkozik meg valamit nagyon light-osan sportol, de sosem fogod látni nagy súlyok alatt izzadni és szenvedni, hogy alakítsa a testét.
Őt max egy kozmetikai szalonba vagy egy fodrásznál fogod látni, mert nyilván többet törődik a fejével mint a teste többi részével, ami csak úgy van neki.
16: miért mi a baj a válaszommal? Az hogy igaz? Semmi rosszat nem írtam csak a tényeket, ez van ilyen az emberi test, és igen a srác vékonynak számít, teljesen átlagos kisfiús teste van. Nem értem miért kell lepontozni?
Én nem mondtam, hogy ez rossz, csak azt, hogy nem izmos, nem sportos, hanem vékony, ez tény. Most ebben mi kivetni való van?
Akinek tetszik az örüljön ennek, akinek meg nem az ne. Ennyi.
én ugyan fiú vagyok, de nagyon bejön. helyes :D
valaki esetleg tudja a nevét? :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!