Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki találkozott már szívdobogás fetissel?
Figyelt kérdés
Van olyan , akit felizgat a szívdobogás, a szívhallgatás? Vagy találkoztatok már olyannal, aki ilyesmire izgult? Esetleg itt van olyan?2014. aug. 18. 18:50
2/9 A kérdező kommentje:
Nem:(
2014. aug. 18. 18:53
3/9 anonim válasza:
Nem izgat fel, de jó az, ha a lány mellére tapasztom a fülemet és hallom a szívverését.
4/9 Nemadnámmeg:S válasza:
Nem mondanám,hogy felizgat inkább megnyugtat :D
5/9 A kérdező kommentje:
Aki gondolja, írjon privit:D
2014. aug. 18. 19:02
6/9 anonim válasza:
fúú én rosszul vagyok tőle nem szeretem hallgatni :SSS furcsa rossz érzésem lesz tőle nem tudom miért
7/9 anonim válasza:
Hát kérdezőlány, akkor én vagyok vágyaid kielégítője... Nekem nagyon erős szívem van, és akkorákat szokott dobbanni, hogy még a mellkasom is picit megmozdul.
Legalábbis ha figyelmesen nézed, kicsit mindenképp.
Erős is és csak épp nincs senki, aki benne lehetne.
8/9 anonim válasza:
én találkoztam, magam is imádom a szívdobogást
9/9 anonim válasza:
Milyen értelemben izgat fel téged, mint lányt? Mit érzel, hol, s mire vágy ilyenkor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!